KSV Banner : Dame1
  Home
 
Hovedmenu
Home
New player?
DSM 2017
Teams and practice
Vedtægter
Committees
Links for matches
Find us on Facebook
Contact
Login
Brugernavn:

Adgangskode:

Gem password

Glemt dit password?
Hvem er online?
Der er 31 gæster online.
D3 har været en tur på landet!!! PDF Udskriv E-mail
30. Januar 2011
Tilføjet af maria K
SÅ kom vi endelig ud på landet; den ene bil godt nok lidt længere ud, end den anden....Ringsted var stedet vi skulle til, og der kan man komme til på flere måder (f.eks via Haslev med retning Rødby!?!), men heldigvis fører alle veje til Ringsted og 30 min før kampstart var alle spillere i hallen! Efter endt opvarming var der allerede 1. stk mande- (eller kvinde-) fald, man hopper ikke så godt med en brækket lille-tå, for de som ikke var klar over det.

Kamp start. Alle er spændte og glæder sig. Cille har bestemt sig for noget helt nyt; nemlig at sidde ned, hvilket skulle vise sig at føre til rigtig god coaching!
1. sæt går smooth som en babynumse. Alle står hvor de skal, server hvor de skal, slår hvor de skal, og sjovt nok gør det at vi vinder, som vi skal!!!
Det hjalp også at Miranda havde en dejlig serve stime, og at de andre damer, i øvrigt, så pisse godt ud.

I 2. sæt gør Cille den finte at hun sætter et mere eller mindre nyt hold ind på banen, hvilket får Ringsted damerne til at rive sig lidt i håret... De "nye" damer kunne så sandelig også spille bold! På et tidspunkt kommer der dog et lille dyk, men vi kommer stærkt tilbage, og vinder smukt 2. sæt også!

3.sæt. Samme hold som 1. sæt, med enkelte ændringer, får lov igen! Og ja, man skal jo ikke være mere på landet fysisk, end nødvendigt er! Så ved hjælp af bla. Astrids mur af en blok, var 3 sæt i boks!!!!!!! Cecilie fik dog en reprimande af dommeren for at juble for vundet bold inden den ramte jorden og var blevet fløjtet for, men hey, alt er tilladt i krig og kærlighed.

Det var en fryd at sidde på sidelinjen og se jer piger!!!

Kampens detalje gik klart til Anne for bla. smukt rullefald (Jesper ville have været stolt), kick ass diagonal slag og generelt dejligt spil!

Kampens spiller blev delt mellem Miss Sofie, for stabilt spil, fantastisk serve stime af lange server, godt forsvar og gode slag. Og Dominique for godt, stabilt og sikkert forsvar. Efter en fingerpege-runde vant SOFIE, en kneben sejer og fik æren af at holde æseldyret. Pga fare for vold og andre ubehageligheder, som den kan blive udsat for hjemme hos Sofie og hunden, fik Dominique lov at passe ham til næste uge, hvor vi håber på en tur på landet igen, denne gangen dog en virtuel en.....Over og ud,
maria K
Top!
Top!