KSV Banner : Dame1
  Home
 
Hovedmenu
Home
New player?
DSM 2017
Teams and practice
Vedtægter
Committees
Links for matches
Find us on Facebook
Contact
Login
Brugernavn:

Adgangskode:

Gem password

Glemt dit password?
Hvem er online?
Der er 31 gæster online.
Program Uge 5 PDF Udskriv E-mail
Tilføjet af Kasper Rosenberg

5 hold byder i denne weekend op til dans i 4(!) kampe.

Lørdag d.  5/2
Idrætshuset
Kl. 17.00 D2 – KV61

Søndag d. 6/2  
Hillerødgadehallen
11.30 D3 – D4 (se det fyldestgørende oplæg under "læs mere"

Samt to udebanekampe:
Roskilde Gymnasium
10.00 Roskilde VK –  H1 (kampoplæg på næste side)

Ishøj Idrætscenter
14.00 Ishøj VK – H2

Go KSV!

H1 drager søndag mod Roskilde for forhåbentligt at kunne fortsætte den gode start vi har fået på året. Roskilde ligger lunt i midten af rækken og har tabt flere kampe end de har vundet. Men når det er sagt så er Roskilde dem vi har været tættest på at tabe til i år med en kneben 17-15 sejr i 5. sæt sidst. Så intet er givet på forhånd. Vi tror dog på det :-)

 

Kom og klap med!!! 

 

Og så er det tid til sæsonens helt store brag og GRUDGEMATCH: D4 vs. D3 i Hillerødgadehallen søndag d. 6/2 kl. 11:30 
Det er her forårets håneret mellem D4 og D3 vil blive fastlagt, og hvor D3 må påtage sig den TUNGE favoritværdighed, der ofte gør disse opgør mellem over- og underliggende hold så tætte. 'Ringside'-billetter fås for den uhyre billige pris af vedvarende klapsalver...
 
D4 fik ret hurtigt armene ned ovenpå et fantastisk efterår, hvor de sluttede nr. 2 i puljen. Pigerne har måtte konstatere, at modstandernes serve-, angrebs- og forsvarsniveau er steget betydeligt fra Serie 1 til Danmarksserien, og det er blevet til to klare nederlag. Men pigerne har arbejdet hårdt på at hæve niveauet og er supertændte til kampen.
 
D3 lagde ud med "det næsten allerede glemte" nederlag til Diramo, hvorefter det blev til en sikker 3-0 sejr i anden kamp. De har erfaringen fra en hel sæson spillet i Danmarksserien, så de burde være i stand til at hæve niveauet til det nødvendige for en sejr.
 
De to hold indtager henholdvis plads nr. 5 og 6 i deres Danmarksserie-kvalpulje, og skal begge bruge en sejr for at holde kontakten til toppen puljen og dermed spille Danmarksserie næste år. På papiret ser D3 stærkest ud, men kan de holde nerverne i ro og er de sultne nok til at tæmme de unge, sultne, fremadstormende løvinder fra D4? Et spørgsmål er selvfølgelig også om D3 vælger at stille med spillende træner (libero), som de gjorde i første kamp mod Diramo. I et lokalderby kan alt som sagt ske, og det hænder ofte at et underliggende hold tager sæt fra det overliggende hold, så hvorfor ikke en sejr til D4?.
Sidst opdateret 03. Februar 2011
Top!
Top!