KSV Banner : Dame1
  Home
 
Hovedmenu
Home
New player?
DSM 2017
Teams and practice
Vedtægter
Committees
Links for matches
Find us on Facebook
Contact
Login
Brugernavn:

Adgangskode:

Gem password

Glemt dit password?
Hvem er online?
Der er 38 gæster online.
H1 - Forventet men vigtig sejr PDF Udskriv E-mail
03. Februar 2011
Skrevet af Martin Bülow

Efter en dejlig lang juleferie var det atter tid til at igen trække KSVikings-trøjen over hovedet og uddele nogle øretæver. Vi skulle møde Gentofte wildkart som på papiret lignede en form sag, men med en nylig sejr over Frederiksberg(vores direkte konkurrent) og en pokal titel i skoletasken, var virkeligheden en helt anden. Der var derfor lagt op til en spændende kamp, som ville kræve vores fulde koncentration for at få en sejr.

 

1. Sæt

 

Vi starter kampen med høj intensitet, men et par fejl gør at Gentofte følger med indtil 17-17. Her efter synes vi at trække lidt fra, men to opstillingsfejl gør at vi pludselig må kæmpe hårdt for at få sættet i hus. Det er dog som om, at vi lige giver den en tand mere og vi vinder sættet 25-20.

 

2. sæt

Starter med en hurtig 4-1 føring, vi side out'er den næste boldt let og efterfølgende kan vi andre læne os tilbage og nyde Tøffes serveshow til 13-1, Emil laver også lige en servestime og det var så det sæt. 25-9 bum.

 

3. sæt

Efter et fantastisk sæt, laver vi nogle udskiftninger og stillingen bølger hele vejen igennem sættet. Det er som om at vi bare forventer at vinde, uden rigtigt at arbejde for det og det har vi på ingen måde niveauet til. Da vi er ikke skarpe nok i slutningen af sættet og laver en del dumme fejl taber vi 22-25.

 

4. sæt

Nu var Gentofte kommet i gang og de spillede markant bedre end i starten af kampen, samtidig med at vi stadig lavede en del fejl, gjorde det at vi hele tiden var bagefter. Ved stillingen 9-14 lignede det mest af alt en 5 sætter, men vi formåede at holde roen og arbejde os tilbage til 20-20. Vi følges ad til 22-22 hvorefter vi side out'er og scorer point i egen serv, hvilket giver os to matchbolde. Den første matchbold bliver brændt på en servefejl af undertegnede, men den anden tager vi på en fin side out og vinder sættet 25-23 og dermed kampen 3-1.

 

Martin 

Top!
Top!