KSV Banner : Dame1
  Home
 
Hovedmenu
Home
New player?
DSM 2017
Teams and practice
Vedtægter
Committees
Links for matches
Find us on Facebook
Contact
Login
Brugernavn:

Adgangskode:

Gem password

Glemt dit password?
Hvem er online?
Der er 78 gæster online.
D4-D3, fra D4’s point-of-view PDF Udskriv E-mail
07. Februar 2011
Skrevet af Maria Mathilde Grøn

KSV D4 - KSV D3, 06.02.11 kl. 11:30, hjemmebane 

Efter en flot placering som 2er i efterårets serie.1-kampe skete det, at vi kom i pulje med storesøstrene fra D3. Banen var altså kridtet til et spændende klubopgør mellem oprykkerne D4 og nedrykkerne D3, hvorfor det snævre point-nederlag endte med at blive en næsten euforiserende oplevelse for den noget utæmmede legestue på D4. 


1. Sæt (20-25) 
Kampen startede med en forventet D3-føring. Vi havde en del start-nerver på trøjerne, som skulle af og modtagningerne blev derfor knap på præcise og knap så høje - D3 opnår hurtigt en 12-7-føring. Vi tager lige et par time-outs, hvor vi sænker skuldrene og sætter hovederne på igen. Med lidt mere ro i maven, 
en fantastisk hæver, et generel roligere spil vinder vi 8 bolde i streg og pointtavlen viser pludselig 15-15. Herefter følges vi pænt hånd-i-hånd med D3 op til starten af tyverne, hvor vi så desværre mister D3-grebet, og de på sikker vis vinder sættet 25-20.

2. sæt (20-25) 
Vi lod de værste nerver blive i 1. sæt og gik til 2. sæt med ny optimisme og troen på vores eget spil. Desværre starter vi med servfejl + fejl i opstillingen og inden vi får set os om, er D3 foran 18-10. På flot vis med endnu en god servstime, fornuftige løsninger, stjerneblokader fra Stine og Katrine, sikkert forsvar fra Eva og Marie kommer vi på fode igen, og vi når næsten op på siden af D3 med stillingen 18-22. Et par nervøse bolde og skarpe linjeslag fra D3 kanter, gør dem tanden bedre og de vinder sættet 25-20.

3. sæt (25-22) 
Så begynder vi at vise tænder! På trods af D3-føring på 15-12 lykkedes det os hive en bunke point hjem. Vi kæmper nu, bolden vil ikke i gulvet på nogen af siderne, men med flotte diagonalslag og –redninger, centre der jorder til den og kanter som løfter alt i forsvaret og trykker på et’er-aftrækkeren, kommer vi (saft’suseme) foran med en stilling 19-16. Afslutning husker jeg ikke, men lur mig, om vi ikke vinder sættet 25-22. D3 var i knæ og havde tårer i øjenkrogene (det har jeg lovet at skrive… det er et citat…)  

4. sæt (21-25) 
Her var en sød duft af sejr i D4-næser  – i 3. sæt, havde vist vores værd og vi fulgtes godt ad med D3 helt op til stillingen 18-18. Vi var optimistiske og sejrs-hungrende på D4-halvdelen og kæmpede med klør og hjørnetænder, men ak – endnu 2 opstillingsfejl, kreativ indskiftning og forvirring i forsvaret satte os ud af kurs og en noget uheldig afslutning på 4. sæt endte med 21-25. 

 

  • Kampens spiller blev mig (Mathilde) som, som egentlig center, gjorde det fint som kant. 
    Nomineret var også Janie som var en stabil og præcis hæver!
  • Kampens detalje får til Stine, om viste ninja-talenter på en bold, alle vurderede ude. Stine modtog et giftigt kantangreb – Janie kvitterede i vandret fald med en hævning - flyvende indover over liggende Stine - som kom ca. 1,5 meter over jorden. Bolden var da tabt! Nej, Stine rystede Janie af sig og fik bolden elegant over på anden halvdel! DET kander vi vindermentalitet! 
    Nomineret var også coach Kasper… jeg lader det være op til ham at forklare hvorfor... (men hvis jeg nu siger kreativ-indskiftning) 
Sidst opdateret 14. Februar 2011
Top!
Top!