KSV Banner : Dame1
  Home
 
Hovedmenu
Home
New player?
DSM 2017
Teams and practice
Vedtægter
Committees
Links for matches
Find us on Facebook
Contact
Login
Brugernavn:

Adgangskode:

Gem password

Glemt dit password?
Hvem er online?
Der er 48 gæster online.
H2 vs. Ishøj IF.:”Hit their players! Hit diagonal!! They are so arrogant!!!” PDF Udskriv E-mail
13. Februar 2011
Skrevet af Steffen

H2 vs. Ishøj IF.:”Hit their players! Hit diagonal!! They are so arrogant!!!”


Forestil jer et scenarie, hvor modstanderholdets træner under smash-opvarmningen står og råber til sine spillere: ”Hit their players! Hit diagonal!!”.

 

Yes, banen var kridtet op, og der var i den grad givet order to go. For ikke nok med, at modstanderholdets træner havde, hvad man må karakterisere som en afvigende konceptualisering af begrebet fair play, så var der også tale om en kamp af en (måske) afgørende vigtighed i forhold at leve op til vores målsætning om oprykning til 2. division. Ishøj IF synes nemlig at være holdet, der skal slås, for som minimum at sikre os kvalifikationskampe om oprykning.

 

Kampens vigtighed var imidlertid ikke det eneste spændingsmoment, idet truppen til dagens kamp i sig selv bød på mange ubekendte. Dette skulle ses i lyset af, at holdet helt overordnet har lidt et mandefald af pandemiske dimensioner hen over julen, hvor skader, skisport og andre ting med s har holdt faste spillere fra lineup’en. Derfor havde vi fået lov til at låne to spillere fra 1.-holdet i skikkelse af Andy ’Ballistic’ Boye og ’The Tower of Light’ Lasse Toft, hvilket skulle vise sig at være en helt fantastisk disposition. Derudover var der decideret slåskamp i omklædningsrummet om, hvem der skulle hive i libero-trøjen i fraværet af Radical Razz. Valget faldt på Steff the Princess, som kunne prale med absurde anekdoter fra en glorværdig liberokarriere tilbage i 90’erne et sted i det sydlige Jylland, mens Big Daddy Peter måtte tage til takke med sin vanlige plads og gøre det, han i øvrigt elsker mest, nemlig dødshuk på kanten.

 

Well, well…lineup var klar, og efter en masse bitchin’ frem og tilbage over nettet i forbindelse med smash-opvarmningen (seriøst, Tower-Mike var ved et flippe helt ud!), kunne kampen fløjtes i gang. Og der var nerver på fra kampens start. KSV tog hurtigt føringen, men måtte snart se sig indhentet og overhalet efter en stime på 6 tabte bolde. Derfor time-out ved stillingen 10-7 til dem. Krise? – nej, det korte break skulle vise sig at være en fornuftig disposition, for efterfølgende fik vi rettet op på nogle småfejl og overhalede dem hurtigt igen. Derfra var det point of no return, og vi hev sættet sikkert hjem 25-22. Go start! Vi var overpå.

 

Men så… Classic draw-back i andet sæt. Tja, jeg har kigget i kampskemaet, og det ser ud til, at vi var bagud med tre point fra start, hvilket holdt sættet ud. Vi kom for sent i gang og kunne intet stille op, før det var for sent. Så ja, vi tabte 25-22.

 

Tredje sæt var anderledes. Vi var opsat på at vinde momentum tilbage, og vi var klar på, hvad de kom med: de samme to spillere fik den ude på kanten igen og igen, så det burde jo være en smal sag. Vi fører frem til 17-16, men så mister vi et par bolde i streg og kommer bagud. Vi troede, vi havde fat i den lange ende, men selv ikke en indskiftning af Lasse på centeren i stedet for Rantzen kunne få os tilbage i sættet, som til sidst blev tabt med 25-22. Igen!

 

Frustration og arrigskab prægede stemningen i pausen mellem tredje og fjerde sæt. Hvad sker der? Der måtte ske ændringer, så Toft startede inde på centeren, og vi besluttede at omdirigere forsvaret en smule for at forhindre, at de vandt for meget på deres touch-outs. Det skulle vise sig at være udslagsgivende. For det første var Toft altædende i centerblokken, og resten fangede vi i forsvaret. Alt sammen til modstandernes store frustration. Man kunne mærke, de var trætte, og det kunne en indskiftning ved stillingen 4-11 ikke ændre ved. Sættet var hurtigt afgjort, selvom vi alligevel gav dem lidt for mange bolde til sidst. Det endte 25-18 til os.

 

Femte sæt! Spannung! Hvordan var det nu, havde vi vundet dem før, de der femsætskampe? Ingen kunne huske det! Det betød dog ikke så meget, for de andre havde ikke mere at komme med. Så vi kunne rimeligt sikkert køre den hjem. Om det var rutinen eller ekstra kræfter, der gjorde udslaget. Hvem ved? Vi kom på landet, med en score på 15-11 i femte sæt. Sweet!


Final score: Ishøj IF vs. KSV2 2-3 (22-25, 25-22, 25-22, 18-25, 11-15)

 

Der var mange om buddet til dagens spiller. Rosenberg havde lagt stimevis af sukkerballer i fem stive sæt, mens den konstituerede libero også havde gjort en god figur. Efter omafstemning, blidepegning og alt for mange velmenende ord i alle retninger, faldt valget på Libero Princess. Men, når det er sagt, skal der ikke herske nogen tvivl om, at forstærkningerne i form af Mr. Ballistic og Tower of Light var med til at step up our game til det, der gjorde udsalget for sejr. Tak for hjælpen!  

Top!
Top!