KSV Banner : Dame1
  Home
 
Hovedmenu
Home
New player?
DSM 2017
Teams and practice
Vedtægter
Committees
Links for matches
Find us on Facebook
Contact
Login
Brugernavn:

Adgangskode:

Gem password

Glemt dit password?
Hvem er online?
Der er 32 gæster online.
Amagerbank til topholdet PDF Udskriv E-mail
24. Februar 2011
Tilføjet af Boysen

KSV 2 vs Amager 2 3-0 (25-17, 25-19 og 25-21)

1. sæt

Er man så heldig, at kunne trække et link på kampen og gense den, så vil man først og fremmest bide mærke i solidt og sikkert angrebstryk, der holder Amager fra angreb og et servetryk, som holder Amager væk fra det center-spil, som ifølge rygter har fungeret godt for holdet. Det krydres med ret mange personlige fejl. Man vil jo gerne skrive noget andet i et referat, men billederne lyver ikke. Efter de gode tætte bolde, som går Amagers vej og måske skaber spænding i stillingen, så kommer der i første sæt ikke sjældent en servefejl.

Rasmus på libero, Rantzen og Mikkel på center, Peter Hjort og Anders B på kanten, Kim på diagonalen (skifter med Lasse T) og Steffen (skifter halvvejs med Kasper) på hæverpladsen kan se Amager modtage de fleste server i første sæt og få dem sendt over, men ikke som kvalitetsangreb. Det afgør sættet. Meget få fejl hos KSV-erne, gode bloks på de der rigtigt gode tidspunkter, og så 2 (tæller 2) personlige angrebsfejl i hele sættet gør det svært for Amager at komme til fadet. Vi lader Amager få en stime i slutningen af sættet, men det har samme effekt på sættets udfald som en pressemeddelelse fra den nuværende integrationsminister har på hendes troværdighed, og vi lukker sættet med noget der ligner 25-17.

2. Sæt

Sættet åbner i samme stil, men Amager har droppet de personlige fejl og boldene bliver tættere og flokken af modtagere hos KSV hjælper ikke hæverne. Kasper åbner som hæver og fordeler, så blokken ofte bliver en-til-en. Amager skruer op for forsvarsspillet og flere af duellerne er lange og spændende. Servetrykket, en fortsat velfungerende blok og få angrebsfejl giver KSV små forspring, men sættet præges af mange serveskift. Amagers servetryk kan ikke holde hjemmedrengene fra angreb og det bliver forskellen i sættet , sammen med en opstillingsfejl, som Amager mister point og serv på, hvorefter KSV-ere pludselig er 4 point foran. Herfra sideoutes der roligt hjem til 25-19. Rasmus Libero og Peter Hjort skal fremhæves i modtagningen. Der er mange 3-ere og meget ofte 4 muligheder for Kasper. Amagers to hævere har svære forudsætninger, men holder spændningen med gode løsninger. Og når det så er lidt tæt, så smager tøre centerhug ekstra godt og Mikkel må gå fra sættet med en ret god smag i munden. Ligesom Kim, der umuligt kan være utilfreds med effekten af hans springfloatere, der også gjorde livet surt for Ishøj i forrige kamp. Chris kommer ind (vistnok til debut) på centeren og løser opgaven perfekt.

3. sæt.

Amager virker tunge, men kommer alligevel tættere på. Spillet ligner 2.sæt, og KSV udnytter fordelen og holder momentum. Rasmus starter på diagonalen, Kasper og Peter Hjort på kanten, Rantzen og Chris på centeren, Steffen fordeler og Rasmus er igen solid på liberoen. Undertegnede er blevet smidt ud og forfalder til smalltalk med et par underholdende knægte, som vil vide om vi bare sådan deler holdene tilfældigt og spiller, eller om vi er sådan rigtige hold. Han overbevises af de ens trøjer, mere end min (i øvrigt helt fair og i sæsonen veldokumenterede) angivelse af styrkeforholdet mellem hold fra Nørrebro og så dem fra Amager. Men forklaringen på hvorfor vi ikke hedder Nørrebro Studenter Volley (NSV) køber han ikke rigtig, men jeg må godt være med til fodbold alligevel. Jeg takker nej for at opdage at et tæt sæt er overstået og Pau har glemt at opatage sidste del af sættet, hvorfor andre må referere sættets spændingsniveuaet i afslutningen. Vi tager herefter behørigt opløftede (hvis ikke endda begejsterede) en tur på landet efter afvisningen af rækkens tophold. Anders B vælges til skrivertjansen blandt andet fordi han har været rolig på banen. Nogle vil være overraskede, andre igen stærkt skeptiske, mens nogle måske bare vil glæde sig over at referatet er læst til ende.

Amager er inden weekenden stadig tophold, men KSV-erne er kommet godt i vej i oprykningsspillet efter den solide og diciplinerede indsats. Ishøj venter kommende søndag i en kamp, der kan give afgørende luft til andre oprykningsaspiranter. Bak gerne op, så skubber vi til taget.

Top!
Top!