KSV Banner : Dame1
  Home
 
Hovedmenu
Home
New player?
DSM 2017
Teams and practice
Vedtægter
Committees
Links for matches
Find us on Facebook
Contact
Login
Brugernavn:

Adgangskode:

Gem password

Glemt dit password?
Hvem er online?
Der er 55 gæster online.
H1 vs Roskilde PDF Udskriv E-mail
27. Februar 2011
Skrevet af Le Miguel

Tidligt søndag morgen den 6/2 valfartede de kække fyre fra H1 til Roskilde, for at se om gryden med bankekød de havde sat over aftenen før var blevet færdig. Det var så tidlig en kamp, så langt ude for lands lov og ret, at det, mod traditionen havde været nødvendigt at sætte den over allerede dagen før. Vi havde desuden dårlige erindringer fra sidste kamp mod Roskilde, hvor vi kun med nød og næppe fik en 3-2 sejr med hjem, så vi satte vores lid til at erfaringerne fra Hells Kitchen var nok til at sørge for at kødet var tilpas mørt inden kampstart.

Og så tidligt var det at både coach P og T på forhånd kunne se at deres dyner ville være mere attraktive end en hal i Roskilde på det givne tidspunkt. Ja det var faktisk så tidligt at selv Jesper Nielsen a.k.a. "Smeden", til trods for en bebudet tilskuerbistand ikke nåede hverken ud af sengen eller frem til hallen før kampen var slut.

Derfor var David a.k.a. "Søvnig" i dagens anledning blevet udnævnt til headcoach, hvilket han dels udnyttede til at sidde og belure de kække KSV fyre mens de trak af hverdagstøjet og iførte sig krigeruniformer, (jeg så godt at du sad med skitseblokken fremme David. Hvornår får vi dine croquis færdigheder at se?) og dels udnyttede til at give hver enkelt spiller individuelle dessiner til kampen. Der blev blandt andet givet besked til undertegnede om at serve linie fra position 5 (noget både coach P og T har forsøgt at få mig til det sidste halve år), Bülow fik til opgave først at give den gas i tredje serven og Magius skulle lave undergravende virksomhed som skulle udmynte sig i form af svækket moral hos Roskilde.

Så ledes velforberedte, viltrimmede, velmotiverede, velbelurede, velfriserede og velopvarmede gik de kække fyre i gang med kampen mod Roskilde.

Det viste sig hurtigt at Davids dessiner både var velovervejde og virkede. KSV både angreb klogt og hårdt, spillede forsvar, og den eneste servefejl Bülow lavede var inden dommeren havde fløjtet til serv, hvilket han takkede for med et serveace i anden serven. Undertegnede havde for første gang held til at serve linie, hvilket Roskilde tydeligvis aldrig havde set før (de havde i hvert fald ikke øvet sig på det).

Uden at gå for meget i detaljer, kan jeg trygt sige at ingen af de fremmødte spillere nogen sinde har spillet bedre, set bedre ud, hoppet højre, slået hårde eller blokket stejlere end denne tidlige morgen i Roskilde hvor der hverken var tilskuere eller trænere til stede :-)

Kampen endte 3-0 (25-18, 25-20, 25-12) til KSV.

/Mikkel

Top!
Top!