KSV Banner : Dame1
  Home
 
Hovedmenu
Home
New player?
DSM 2017
Teams and practice
Vedtægter
Committees
Links for matches
Find us on Facebook
Contact
Login
Brugernavn:

Adgangskode:

Gem password

Glemt dit password?
Hvem er online?
Der er 55 gæster online.
Den heldigste bold i verden... En aften med D3 PDF Udskriv E-mail
27. Februar 2011
Skrevet af Sofie Bai

Det er op af eftermiddagen. Der er en nervøs snakken og mumlen i kassen. Vi ligger tæt oveni hinanden og der er én, der har sluppet en vind. En rigtig stinker. Sådan er det altid, når det er kampdag. Anspændtheden går lige i maven på de gamle. Alle vil gerne udtages, men vi ved også godt, at det kun kan være én. Kampen skal stå klokken 19. Det er sent og ventetiden er ulidelig. Der er stadig mørkt i kassen, men vi ved at vi skal varme op og spille to kampe inden. Nogle gange er der bare for meget at være bold.

De to første kampe er ikke dem vi satser på. Det er lidt som at blive 2 og 3 i miss Universe. Godt, men ikke godt nok. En anelse skuffende. Alle vil gerne være kampbolden og der spilles med musklerne. Nu kommer de. D3. Der går et sus gennem boldvognen og alle er nu på mærkerne. Nogle gnubber sig op at siderne på boldvognen i et sidste forsøg på at pudse overfladen af. Alle kneb gælder.

Jeg er spændt, men klar. Vi har alle hørt historierne om hvordan der er at være kampbold til en D3 kamp. Der bliver kælet, kysset, nusset og klappet. Hårdt. På den gode måde. Anden dommeren kommer hen til vognen og vi forsøger alle at gøre opmærksom på os selv. Han stikker sine to store svedige hænder ned i vognen – puffer lidt til de øverste. Pludselig er der lys. Han tager fat om siderne på mig og løfter mig op. YES! Det blev mig!

Jeg bliver ført op på dommerbordet. Jeg har udsyn udover hele hallen. Rygterne er sande. De er i sandhed nogle smukke væsner. Jeg kan se de andre bold skuler op til mit bord. De er blå og gule af misundelse. Men jeg nyder øjeblikket. Jeg er i centrum. Jeg skal snart tages i kærlig behandling af de dejlige D3. Det er ægte lykke for en bold.

1. Sæt. Den første ærgrelse over at skulle starte på den anden side lægger sig hurtigt. Jeg får et rap bagi og flyver mod D3. Jeg er så lykkelig, da jeg lander i armen på et af disse smukke væsner. Jeg kan dufte hende og mærke hendes bløde hud mod min overflade. Sikke en fuldendt oplevelse. Jeg har svært ved at følge med i stillingen, men nyder hver en berøring og hvert et slag. D3 har lige vundet en bold. Jeg bliver blidt løftet op af en smuk, blond centerspiller. Hun ligger mig ind til sit bryst og jeg lukker øjnene og smiler lidt. Kan det blive bedre? Jeg bliver båret med hen i cirklen ” 2 3 HEY”. Videre. I armene på endnu en skønhed bliver jeg ført til baglinjen. SMÆK! Uhh. Jeg flyver af sted i høj fart. Det er næsten lidt væmmeligt. Det går stærk og jeg kommer væk fra de smukke. En af de andre forsøger at få fat i mig, men jeg undviger. Sættet er vundet. 25-19

2. sæt. En ny d3’er. Hun er også smuk, men ilter. Jeg kan godt lide hende. Vi skal sammen serve og jeg vil gerne gøre hende glad. Hun stryger mig kærligt og giver mig en snurre tur mellem hendes fine fingre. SMÆK! Jeg flyver igen. Jeg undviger en af de andre og bliver ført tilbage. Hun smiler til mig. ”God bold”. Endnu strømmer lykkefølelsen igennem mig og jeg flyver alt hvad jeg har lært, da hun giver mig det andet rap i r.. bagi. Et par arme er strakt ud og jeg lander på dem, men sætter af alt hvad jeg har lært og sigter efter håndbold målet. Endnu et point. Tilbage til den rødhåret skønhed. Resten af sættet ersvært at huske, men det blev vundet 27-25.

3. sæt. Der er en anden stemning denne gang. Gad vide hvad der er sket. Der er en sælsom duft i hallen. Som mine hollandske fætre. Kan det være det? Jeg bliver også selv usikker. Er det mon mig? Har jeg mistet pusten? Jeg rammer gulvet på d3’s side. Den nærmeste tager mig op. Hårdt. Arrigt giver hun mig et håndkantsslag i r.. bagi. Jeg bliver ked af det, men forsøger at ryste det af mig. Synes jo ikke det var min skyld.  ”Kom nu”, tænker jeg. Men ak, sættet er tabt. 25-23.

4. sæt. Nu skal jeg vise boldvognen, at jeg hører til her blandt disse smukke kæmper. De andre bolde er begyndt at røre på sig, men jeg vil ikke skiftes ud. Dette er mit øjeblik. Jeg flyver, dykker og lobber alt hvad jeg har lært. Det betaler sig. De smukke kæmpers berøringer er igen blevet kærlige og lykken strømmer ind over mig igen. Et kys på stjernen af de blødeste læber. Jeg kunne blive piftet som en lykkelig bold nu. De vinder sættet 25-11. Kampen er vunden.

Tilbage i kassen. De andre bolde stiller nysgerrige spørgsmål og de gamle mindes deres velmagtsdage i hænderne på D3. Jeg afværger de mange spørgsmål med et sagligt smil med den klare erkendelse af; jeg er den lykkeligste bold i verden. Da kampen spiller blev udpeget lå jeg ved hendes side. Hun duftede blidt af blomsterflor og da hun stryger mig ømt mindes jeg alle de gode slag vi havde sammen. Hun smækkede mig godt i r.. bagi. Camilla. Jeg tror jeg vil drømme om hende i nat. Camilla. Og alle de andre dejlige damer.

 

 

Top!
Top!