KSV Banner : Dame1
  Home
 
Hovedmenu
Home
New player?
DSM 2017
Teams and practice
Vedtægter
Committees
Links for matches
Find us on Facebook
Contact
Login
Brugernavn:

Adgangskode:

Gem password

Glemt dit password?
Hvem er online?
Der er 32 gæster online.
Tillykke til H1! PDF Udskriv E-mail
28. Februar 2011
Tilføjet af Kasper Rosenberg

Weekenden bød på båd op- og nedture for KSV, men det vigtigste resultat kom dog i hus lørdag, hvor 1. Herrerne baskede Frederiksberg, og dermed matematisk sikrede det, der længe har lignet en sikker 1. plads i 1. Division. Headcoach Pau udtaler:

”H1 har nået sæsonens første store milepæl som er førstepladsen i første division øst efter en sikker sejr over Frederiksberg i Hells Kitchen lørdag. Tak for den store opbakning som gør livet som H1 spiller til en fest :-)

Vi er nu sikret fire kvalifikationskampe om oprykning til eliten når vi lige har fået banket de tre sidste kampsøm i første divisions kisten. De to første kvalifikationskampe bliver efter al sandsynlighed ude og hjemme mod Spentrup, der som os har ryddet bordet i deres første division. Det tror jeg bliver en aften, som kun få i Hells Kitchen og vi glæder os allerede :-) Uanset udfaldet af de to kampe kommer derefter de to afgørende kampe ude og hjemme mod elitens nummer 7 eller 8 som tegner til at blive Lyngby og Skovbakken. Det er begge hold vi har muligheden for at slå, så nu er det op til holdet at holde fokus til sidste frisurer er sat først i maj.”

Sidst opdateret 28. Februar 2011
Top!
Top!