KSV Banner : Dame1
  Home
 
Hovedmenu
Home
New player?
DSM 2017
Teams and practice
Vedtægter
Committees
Links for matches
Find us on Facebook
Contact
Login
Brugernavn:

Adgangskode:

Gem password

Glemt dit password?
Hvem er online?
Der er 53 gæster online.
H1 - Victory Formation PDF Udskriv E-mail
03. Marts 2011
Tilføjet af Mads Hoffmann

Med tre spillerunder tilbage sikrede KSV sig førstepladsen i 1. division og dermed oprykningsslutspil med sejr over rækkens nummer 2 Frederiksberg. Det er selvfølgelig rart at være så suveræne, men muligvis også problematisk. Med henblik på de afgørende oprykningskampe er det vigtig at blive presset andre steder end på træningsbanen, da holdene i eliten er vant til at skulle spille op til deres bedste hver weekend. Til gengæld kan vi nu i ro og mag forberede os i de tre sidste kampe, uden at skulle tænke på ”svipsere”.

Til kampen i dag, så Frederiksberg ud til at være ramt at sygdom og ferie ect., da de eksempelvis var nødsaget til at spille uden libero. Vi blev derfor lidt overraskede over modstanden i første sæt, der var rigtig tæt. På banen føles det dog som om at vi har styr på tingene, men til sidst i sættet sidder vi fast i en opstilling og ender med at være nede med sætbold. Efter en time out finder vi dog fokus og hiver sættet hjem 26-24.

Anden sæt tager vi styr over tingene fra start, men en lille stime af personlige fejl lukker Frederiksberg ind i kampen igen. Vi kommer dog hurtigt ovenpå og vinder 25-22. Generelt bliver der spillet godt forsvar, hvilket vi har trænet en del de sidste par uger.

Tredje sæt er Frederiksberg knækket og der er på intet tidspunkt tvivl om kampen udfald. Vi vinder 25-18.

En sikker sejr til rækkens bedste hold. Alle 14 spillere kom på banen uden at niveauet rigtig faldt på noget tidspunkt. Fedt at se at de ting vi træner virker! Jeg er ikke i tvivl om at vi nok skal gøre det godt i oprykningsspillet! Bom!

- Mads

Top!
Top!