KSV Banner : Dame1
  Home
 
Hovedmenu
Home
New player?
DSM 2017
Teams and practice
Vedtægter
Committees
Links for matches
Find us on Facebook
Contact
Login
Brugernavn:

Adgangskode:

Gem password

Glemt dit password?
Hvem er online?
Der er 46 gæster online.
udebanen der blev til hjemmebane PDF Udskriv E-mail
13. Marts 2011
Tilføjet af Nana

D2- Lynge uggeløse 3-0

En halvgrå søndag eftermiddag drog d2 afsted mod Lynge. Jeg sad i bilen med coach Martin, som i den grad kunne skabe usikkerhed i mig ved at sige at Lynge spillede ti gange bedre på hjemmebane end på udebane, og da det i forvejen er et hold, som vi kæmper med om 4-5 pladsen OG vi samtidig i mangel af egne d2 spillere havde måtte låne Cille fra d1 og Maria N fra d3 OG samtidig kun var 8 spillere afsted, så skabte det en lille frygt i mig, som aldrig havde mødt Lynge på deres frygtede hjemmebane.

Men men men da vi endelig, efter en lille omvej, kom frem til Lyngehallen, skinnede solen pludselig og vi begyndte at se lidt lysere på tingene.

Vi kom desværre ret hurtigt bagud, pulsen var usædvanlig høj uden at vi dog rigtig havde præsteret noget på banen. Vi var bagud med 5-6 point helt indtil vi nåede 20, hvor vi fik udlignet. Herefter fik vi ro på banen og kørte sikkert sættet hjem. Dagens detalje fra det sæt, må være Marias badmintonslignede baghånd, der skaffede os et dejligt point.

Andet sæt startede helt anderledes. Mette startede med at serve, mens vi andre stod og overvejede hvad resten af søndagen skulle bruges på... Vi vågnede dog lidt op, da Lynge tog en timeout ved stillingen 5-0. Vi gik tilbage og servede lidt mere, serven skiftede ved 8-1 og vi spillede stabilt og roligt og fik rigtig mange gode angreb sendt afsted på alle positioner. Hævningerne lå hvor de skulle og der var aldrig rigtig tvivl om, at det var vores sæt.

I 3. sæt, synes Martin lige at vi skulle have lidt mere udfordring. Han skiftede derfor Bettina ind som ekstra hæver, så vi skulle spille med to hævere på banen. Det gik også meget godt- især når både Mette og Bettina glemte hvem det nu var, der var hæver. Men så længe de var enige om det, gik det jo fint :) Igen var der mange gode angreb- mange blev samlet op, men angriberne mistede ikke modet og blev ved med at banke til bolden, så Lynge i sidste ende måtte give fortabt. Vi vandt også 3. sæt og vi var mange på banen, der godt kunne have spillet lidt mere, men en 3-0 sejr er nu alligevel at foretrække.

Afstemningen giver ikke helt et realistisk billede af, hvor god en holdpræstation det var i dag idet alle burde have fået stemmer, men der blev kun stemt på to personer. Mette fik en flot 2. plads for god gejst, præcise hævninger og gode løsninger. Jeg blev dagens spiller, primært for gode hårde angreb og stabilt spil.

Tusind tak til de to lånespillere, det var en fryd at have jer på banen- kom gerne og spil med os en anden gang.

/ Nana

Top!
Top!