KSV Banner : Dame1
  Home
 
Hovedmenu
Home
New player?
DSM 2017
Teams and practice
Vedtægter
Committees
Links for matches
Find us on Facebook
Contact
Login
Brugernavn:

Adgangskode:

Gem password

Glemt dit password?
Hvem er online?
Der er 32 gæster online.
D4's sæsonafslutning: Lyngby-Gladsaxe vs. KSV D4 PDF Udskriv E-mail
17. Marts 2011
Skrevet af Majbritt W. Sørensen
Kamp mod Lyngby-Gladsaxe d. 12. marts 2011

Så blev det allerede sæsonens sidste kamp. Og modstanderne var denne gang Lyngby-Gladsaxe, som vi mødte tidligere på sæsonen i serie 1. Dengang var udfaldet mindre heldigt i KSV's favør, og med et 0:3 nederlag i bagagen var vi alle opsatte på at få noget godt spil i gang, og ikke lade os serve ud af banen. Igen. L-G var dog indehaver af 1.pladsen i puljen, så oddsene var imod os..


Startopstilligen til 1. sæt var Janie, Mathilde, Karin, Stine, Eva og Katrine. Vi startede super godt ud og kom hurtigt foran 7-1 via Mathildes server og forsvarets fremragende opsamlinger. L-G virkede rystede, og havde svært ved at komme ovenpå igen. Vi var foran med 6 det meste af sættet, men henad slutningen tog L-G sig sammen og de kom op på 21-22. Vi gik dog ikke i panik, og lukkede sættet 22-25!!


Samme holdopstilling startede 2. sæt, for hvorfor ændre på noget der fungerer? Desværre fungerede det bare ikke helt så godt som 1. sæt. L-G havde skruet bissen på og fik slået en del lange linjeslag som vi ikke kunne få op igen. Vi haltede konstant en 4-5 bolde bagefter langt ind i sættet, og på trods af at indskiftede Sara hev en del point hjem henad slutningen, endte sættet dog 25-16..


Startopstillinge til 3. sæt var den samme som foregående, for hvorfor ændre på noget der fung... øhh.. Anyways, havde man ikke bemærket at spillerne havde byttet banehalvdel, ville man måske opfatte et helt dejavú udspille sig, for der var nærmest ingen forskel fra 2. sæt. Igen kom L-G foran med 6 point ved første server, og igen haltede vi bagefter. Vores smash blev nuppet i blokken, og sikringerne var helt væk. Samtidig servede L-G rigtig godt hvilket gjorde det svært for modtagerne og den efterfølgende hævning blev ikke optimal. Marie B. blev skiftet ind i forsvaret for Mathilde og gjorde det rigtig godt på baglinjen, men desværre var problemerne ikke i bagkæden, men nærmere i angrebet, der manglede skarphed og overblik. Vi vandt dog en del point ved Stine's stående smash i gryden og Eva's meget varierende server. En sen diagonal/hæver dobbeltudskiftning kunne ikke ændre på så meget og sættet endte 25-17.


Nu kunne 4. sæt potentielt set blive det sidste i hele sæsonen, men vi var alle enige om at L-G ikke skulle få det nemt. Der skulle kæmpes for alle bolde! Denne gang var startopstillingen Majbritt, Mathilde, Karin, Sara, Eva og Katrine. Vi lagde godt ud og holdt L-G fra at få en lang servestime til at starte på. Til gengæld kom vi selv foran med 3 bolde, og denne føring holdt vi faktisk langt ind i sættet, blandt andet ved hjælp af Karin og Katrines monsterblocks, suveræne modtagninger, og fremragende opsamlinger i forsvaret. Der var stort set intet der faldt til jorden. Marie B. blev igen skiftet ind i forsvaret og det virkede igen rigtig fint. L-G blev mere og mere nervøse og de begyndte at lobbe i stedet for at slå. Det tog nogle bolde for vores forsvar at vænne sig til og lynhurtigt var L-G oppe på siden af os igen. Og endnu hurtigere var de 3 point foran! Nu måtte vi liiige tage os sammen, så vi vandt bolden tilbage og stillingen var nu 24-22. Heldigvis var det rutinerede Karin der skulle ned at serve, og til trods for to servefejl i foregående rotationsrunder og to matchbolde imod sig, var hun helt upåvirket og servede os stille og roligt op på 24-25..
Nu kunne det have været så dejligt om vi kunne have lukket sættet der, men nej, men nej.. Vi fik dog chancen igen efter endnu en matchbold, men ej heller ved 26-27 lykkedes det.. Efter ENDNU en matchbold kunne vi have lukket sættet, med desværre lykkedes det heller ikke her (muligvis pga. L-G's træner, der i mangel på andre agerede en lettere partisk 1. og 2.dommer). Efter et vanvittig spændende sæt, hvor koncentration, udholdenhed og nerver var sat gevaldigt på prøve, endte det desværre med 31-29, og Lyngby-Gladsaxe vandt en kneben 3-1 sejr. Øv,hvor ville vi gerne have haft det 5.sæt!


Til trods for nederlaget og 0 point, synes vi alle at vi havde spillet forårets nok bedste kamp. Modtagningerne lå generelt super godt på trods af det høje servepres, og forsvaret arbejdede rumpen ud af shortsene for hver eneste bold. Der var rigtig god kommunikation og gejst hvilket virkelig gjorde en forskel, især i 4. sæt. Dog havde vi lidt for mange servefejl og lidt for få sikringer. Men der skal jo også være noget at arbejde på resten af sæsonen.


Da hele holdet gjorde det fremragende kampen igennem, var kandidaterne til kampens spiller mange. Stemmetagerne var Eva og Marie B. for dejligt stabilt spil, Sara for flotte smash og server trods meget bænktid, Stine for at bevare overblikket i angrebet, Katrine for gode blocks og aggressivt angreb hele kampen igennem, Mathilde for vigtige servestimer og blocks, og jeg selv for at være overalt da jeg endelig kom ind. Men med overbevisende tre stemmer løb undertegnede med æren af at oversomre i selskab med det smukke WOM-trofæ.
Også til kampens detajle var der mange nominerede, blandt andet Karin's enmandsblokade i 2. sæt, Marie B.'s flyvende backspike i 4. og Stines stående smash fra 2'eren der blev sendt afsted fra en vinkel på 4 grader og alligevel vundet, også i 4. sæt. Men vinderen her blev dog det flotte stunt som jeg selv og Katrine kreerede i 4. sæt: Bolden er i transition og kommer kort ned i gryden, Katrine kaster sig efter den og når lige akkurat at redde bolden. Desværre uden nogen som helst vinkel på modtagningen, og bolden flyver nu, i en højde på omkring 1 meter, over Katrines hoved og ryg. Efter snart et års samspil ved Katrine godt at det nok er bedst at blive liggende til faren er drevet over, for man ved aldrig hvad jeg kan finde på for at redde en bold. Og det er nok klogt, for jeg beslutter den bedste løsning er at kaste mig efter bolden med et bagger, og lander med albuer og torso oven på stakkel Katrine, som i sidste ende nok alligevel var glad for det var mave mod ryg og ikke knæ mod tinding. Det hører med at nævne at Eva stod klar på "hævningen" og fik bolden over, og faktisk endte vi med at vinde den bold. Så helt spildte krafter var det ikke. Katrine fik detalje-bamsen med hjem, og der skal den være til en ny sæson gryr for D4 til efteråret. Vi glæder os allerede c",)
Majbritt W. Sørensen, WOM 

Sidst opdateret 20. Marts 2011
Top!
Top!