KSV Banner : Dame1
  Home
 
Hovedmenu
Home
New player?
DSM 2017
Teams and practice
Vedtægter
Committees
Links for matches
Find us on Facebook
Contact
Login
Brugernavn:

Adgangskode:

Gem password

Glemt dit password?
Hvem er online?
Der er 49 gæster online.
D1 vs. DHV 12/3 (now also in chinese ;O) ) PDF Udskriv E-mail
17. Marts 2011
Tilføjet af Wingsee Tse

又到出賽的時間, 八個美少女一起出發, 今天的場比賽只可贏不可輸… 第一和第二局輸得非常快. 球場上的六個美少女好像在夢中醒過來, 在輸這第三場比賽就完了. 在對手眼裏這場比賽的已經完了, 可是這隊美少女在第三局開始, 打得很漂亮排球一分一分贏回來… 這場比賽的結果是八個美少女贏了三比二!

Ok, det var så et meget kort resume på kinesisk, mere får I altså ikke ;O)

Så skulle D1 på tur igen, bilen, som undertegnede kørte med i, var lige på sightseeing i København, ruten var Herlev – Valby – Nørrebro – Østerbro, og så havde vi kurs mod Odense ;O) 

Kampen blev noget forsinket pga. H1, som blev forsinket af trafikuheld ved Slagelse, plus de valgte at spille en 3-1 kamp. Men i gang kom vi, eller kampen startede, og vi var på banen. Forstået på den måde, at vi var punkter på banen, som DHV skulle spille udenom, det gjorde de jo fantastik godt… Vi forsøgte dog at bryde deres stime ved at falde over søm på banen og sidde fast i harpiks, så der var håndværker med hammer på banen og rengøringsmænd til at gøre gulvet rent for os, men det hjalp absolut intet. DHV var flyvende i 1. og 2. sæt, vi fik dog kæmpet os godt op i begge sæt, jeg kan virkelig ikke huske, hvordan vi spille, men det var ikke noget kønt syn…

Det hele så jo virkelig godt ud for DHV, men det, de ikke vidste, var, KSV tøserne ikke bare forærer 2 point væk uden kamp. Det gik pludselig op for os, at vi faktisk var til kamp, og en kamp der skulle vindes. I 3. og 4. blev der spillet volley, stabilt modtagning, godt forsvar, gode angreb og blok fungerede absolut godt. Stor ros til Jane, som virkelig var en mur sammen med sine sidde-damer i blokken… Flot angreb fra alle, bl.a. fik Dasha vundet mange dræbende angreb på de rigtige tidspunkter, som gav holdet ekstra gejst og vilje. Ea var flyvende i forsvaret og havde gode server, Dorte som leverede flotte og stabile hævninger… Jah, hvorfor undertegnede fik flest stemmer, er en gåde, men der var vist noget med, jeg fik spillet mig bedst op niveaumæssigt og ikke gav op. DHV’s trænere sagde udtrykkeligt, at der skulle serves udenom mig, så modtagningerne måtte jo være ret stabile, men man rykker jo bare rundt i modtagningen, så jeg får stillet mig midt i banen og fylde en masse, så DHV måtte presse serverne ud til siderne.

I 5. sæt var der vist ikke meget at rafle om, dog havde DHV lige 2 opstillingsfejl, og dobbeltslag på hæveren på et uheldigt tidspunkt, som bonus til vores favør.

Kampen blev 3-2 (22-25, 19-25, 25-19, 25-21, 15-10)

Det er lige 2 point mere på kontoen, og stort tak til Jane, som var til stor hjælp, i en kamp vi manglede center, hvilket vi også gør til weekendens kamp mod Ry, og Jane er på igen, det sætter vi virkelig stor pris på!

/Wingsee

Sidst opdateret 17. Marts 2011
Top!
Top!