KSV Banner : Dame1
  Home
 
Hovedmenu
Home
New player?
DSM 2017
Teams and practice
Vedtægter
Committees
Links for matches
Find us on Facebook
Contact
Login
Brugernavn:

Adgangskode:

Gem password

Glemt dit password?
Hvem er online?
Der er 31 gæster online.
Total humorforladt referat af opgøret mellem KSV D4 og Ringsted PDF Udskriv E-mail
17. Marts 2011
Tilføjet af Eva
 

Det er uhyggeligt trælst at skrive en opsummering af en kamp man kunne (og måske burde) ha’ vundet, men IKKE gjorde. Af den grund er ALT HUMOR STREGET i dette kampreferat. Til gengæld lover jeg at resultatet af kampen er afsløret allerede i første sætning (ups).

Målet for D4 var efter torsdagens nederlag til KV 61, at den tidlige søndagskamp mod Ringsted skulle spilles med mere gejst og kampånd.

1. sæt: 9 – 25 (say what?)

1. sæt var noget af en D4-morgenopvågning. Ringsted spillede ikke fænomenalt, men vi havde for mange fejl og misforståelser. Vores to største udfordringer i sættet (udover at få søvnen ud af øjnene) var at serve inden for banen, og holde op med at tyre bolden ud bag baglinjen. Det er selvfølgelig svært at beherske sig når der ingen blokader er og skydeteltet er åbent, men lad os nu ikke snakke mere om 1. sæt.

2. sæt: 25 – 23

Her får vi gang i vores sædvanlige spil. Fra starten laver vi tre udskiftninger, så den blodtørstige bænk kommer på banen. Forsvaret begynder at fungerer, hvilket gør at både hævninger og angreb sidder lige i skabet. Der skal dog fortsat kæmpes hårdt hos os alle - Stine så meget så blodet sprøjter, og Kirsten med knæbeskytterbremsespor langt hen af gulvet. Vi får til sidst hevet sætsejren hjem til KSV.

3. sæt: 22 – 25

Hold op hvor var det tæt på at vi tog dette sæt. Vi skulle ”bare” fortsætte de gode takter fra 2. sæt, men en dårlig start på sættet (0 – 6) gør vilkårene barske. Vi kommer dog godt igen ikke mindst på grund af Katrines fremragende blokader og vores gode omstillingsevne med hensyn til diagonal+hæver udskiftningerne. Desværre når vi aldrig helt op, og vi må sætte næsen op efter en 5-sæts-kamp.

4. sæt: 16 – 25

Fem sæt nåede vi desværre aldrig mod Ringsted. Vi fik en god start på 4. sæt med skønne comebacks fra bl.a. Mathilde og Sara. Vores fremspil blev dog ikke tilstrækkeligt gode, og både Jannie og Majbritt må løbe meget langt for at skabe gode hævninger. Det sidste jeg husker fra dette sæt er Marie, som i sidelæns flyvekast når en bold, som ingen havde fortalt hende var langt ude over baglinjen.

 

Sikke en kampånd, og hvilke comebacks fra D4! Og skøn opbakning fra både Mie og Jannies klappende lillepige J

 

Til slut kan jeg nævne at kampens detalje blev Kirstens kamp for at nå en bold, som hun i sidst øjeblik når at undvige, da hun ser at den er ude. Kampens spiller blev mig (Eva) for mit forsvarsspil, underhåndservestimen (ja, de findes) og hørte jeg også lidt ros for mine knaldhårde angreb? J

Top!
Top!