KSV Banner : Dame1
  Home
 
Hovedmenu
Home
New player?
DSM 2017
Teams and practice
Vedtægter
Committees
Links for matches
Find us on Facebook
Contact
Login
Brugernavn:

Adgangskode:

Gem password

Glemt dit password?
Hvem er online?
Der er 25 gæster online.
Jubii - vi vinder 1. division (damer) PDF Udskriv E-mail
20. Marts 2011
Tilføjet af Dorte Stigaard

Lørdagens kamp mod Ry var en vigtig kamp som vi længe havde set frem til. Vi vidste, at hvis vi vandt denne kamp, så ville vi vinde 1. division. Men vi var også klar over, at det ville blive en svær kamp, da Ry har to yderst dygtige klassespillere.

 

Vi mødtes laang tid før kamp for at sikre os, at vi i forhold til de sidste mange kampe ville vælge at spille volley i kampens første og andet sæt! Første sæt vandt vi derfor ved at spille volley! Det syntes vi var sjovt, og gik derfor også ind til andet sæt med en forventning om, at vi også i dette sæt ville gøre vores bedste.

Rys bedste spiller Mia startede med at serve sig til resultatet 9-0, og gjorde det derfor ret svært for os at vinde 2. sæt. Men dét vi er allerbedst til er at arbejde under pres. Gode modtagninger af Wingsee og Eva sørgede Maria og Mette for at tyre i gulvet. Ea fik gang i sin gode serv og sørgede for en lang servestime, og vi fik derfor stille og roligt kæmpet os op. I en timeout sagde Søren vist nok, at vi skulle sørge for at få Rys flyvende spiller Mia ud af spillet, da hun vandt alt i sit angreb. Dette tog Blokade Mesteren Jane bogstaveligt ved at smashe en bold i hovedet på Mia og give hende næseblod, og dermed sørgede for at hun var ude resten af sættet. Vi vandt derfor 2. sæt og kunne lugte en sejr af vinder af 1. division.

 

I 3. sæt lagde vi godt ud men Ry får spillet sig op ved at spille kaotisk og ikke så pænt volley. Dette havde vi svært ved at gøre noget ved, og var til tider blot tilskuer til Rys Mias enmandsshow, som vandt alt, hvad hun rørte ved. Lisbeth og Wingsee tog affære og viste vejen ved at gøre vores spil stabilt og sikkert, så vi stille og roligt vandt de sidste bolde og vinder sættet 25-22.

 

Med denne 3-0 sejr kan VLI som pt. ligger nr. 2 i 1. division ikke overhale os. Vi ender derfor som en sikker vinder af 1. division. Nu har vi blot en yderst vigtig æreskamp tilbage mod VLI inden vores kvalifikationskampe starter.  

 

Jeg bliver kampens spiller fordi, at jeg til tider spiller forsvar – tak hold!

 

Top!
Top!