KSV Banner : Dame1
  Home
 
Hovedmenu
Home
New player?
DSM 2017
Teams and practice
Vedtægter
Committees
Links for matches
Find us on Facebook
Contact
Login
Brugernavn:

Adgangskode:

Gem password

Glemt dit password?
Hvem er online?
Der er 26 gæster online.
D3 vs. Lyngby-Gladsaxe! PDF Udskriv E-mail
20. Marts 2011
Tilføjet af C. Tolmark

Efter tre ugers pause uden bold var det nu endelig tid til, at de skønne D3´ere igen skulle trække i de stramme små shorts. Da de sidste fire kampe alle havde resulteret i mere eller mindre flotte sejre, var forventningerne til holdet skruet helt i top. Nervøsiteten i omklædningsrummet blev dog hurtigt overskygget af, at der skulle lægges saftige planer for holdets samlede udflugt til Maria K´s housewarning senere samme aften, og holdet gik derfor på banen med højt humør – og MEGET SVEDIGE vel at mærke (ja, der var virkelig varmt i Hillerødgadehallen?!!) !

Modstanderen var Lyngby-Gladsaxe – et ungt talenthold med en gennemsnitsalder på omkring 16 år! Man kunne frygte, at disse unge piger med deres spæde og stramme teenagekroppe ville tage den visuelle opmærksomhed fra os, og det er derfor vigtigt for mig at understrege, at dette bestemt ikke var tilfældet! D3 har aldrig været mere stramme og lækre and you all know it! Med dét slået fast kan vi nu komme til det næst-vigtigste emne i dette referat, nemlig kampen.

1.     1. .SÆT:

Træner, Jesper Lerche, havde weekenden forinden været ude og se Lyngby-Gladsaxe spille kamp og havde derfor fået lagt en god strategisk plan for D3´s spil, og der var blevet lavet en del nye aftaler, som skulle overholdes på banen. Disse aftaler faldt dog hurtigt til jorden, da Lyngby-Gladsaxe havde ændret spillestil siden weekenden forinden, og derfor nu spillede med to hævere. Ak ja, dette skabte lidt forvirring på banen omkring de første par bolde, men herefter blev det virkelig flot volleyball og vi vandt sættet 25-22. Jubii!

 

2.      2. SÆT:

D3 kommer ved hjælp af højt servepres foran med stillingen 10-5, hvilket presser Lyngby-Gladsaxe ud i en time-out. De unge piger er tydeligvis rystede, og D3´s overvældende jubel gør det bestemt ikke nemmere for dem! Senere i sættet præsterer Lyngby-Gladsaxe dog at komme foran med stillingen 22-23, hvilket coach Lerche hurtigt får fulgt op på med en velvalgt time-out. Denne bar frugt og D3 vinder nervepirrende sættet med stillingen 30-28. Endnu mere jubii!

 

3.     3. SÆT:

Da der ikke just var blevet koldere i Hillerødgadehallen i løbet af kampens første to sæt, måtte spillerne fra 1. og 2. sæt ud og tørre panden, mens nye kræfter blev sat på banen. Lyngby-Gladsaxe lægger ud med meget højt servepres og kommer foran med stillingen 6-10. D3 begynder imidlertid at få styr på modtagningerne og presser Lyngby-Gladsaxe ud i en time-out ved stillingen 14-14. På trods af nogle gode blokader og ikke mindst et rigtig smukt hæver-lob taber vi dog sættet 20-25. Øv!

 

4.     4. SÆT:

Der bliver igen foretaget udskiftninger fra start. Lyngby-Gladsaxe havde tydeligvis fået en opsang fra deres træner, for de mange uprovokerede fejl, de lavede tidligere i kampen, var nu stort set ikke-eksisterende. De spillede det flotte spil, som de er kendt for, og der var ikke meget at gøre for de kønne D3´ere, der desværre blot måtte se til, mens Lyngby-Gladsaxe vandt sættet 19-25. Endnu mere øv!

 

5.     5. SÆT:

Åh nej, ikke igen! D3 har i løbet af efteråret været kendt for at havne i lidt for mange 5.sæts-kampe, som desværre oftest er faldet ud til modstandernes fordel. Nu var vi her så igen og skulle stå ansigt til ansigt med vores Enemy No. 1 à 5. sæt! Vi var stærkt besluttede på at vinde sættet, da det var en rigtig vigtig kamp, hvor vi i høj grad havde ”alt at tabe”! Det går rigtig godt i første del af sættet, og vi skifter banehalvdel ved stillingen 8-4 og jubler alt vi overhovedet kan! Men… Noget går galt?? Lyngby-Gladsaxe går ”all in” på deres server, hvilket desværre virker alt for godt. Vi får ikke modtaget særlig meget op til vores hæver, og stemningen er presset! Hvad skal vi gøre?! Åh nej, det er for sent… Vi taber sættet 14-16. Rigtig meget øv, og tis, og bæ og fuck og… Ja, det er nok bedst, at jeg stopper her.

 

Holdet samledes efter kampen og vi blev enige om, at det var i orden, at vi var ærgerlige over nederlaget, da det lige så godt kunne have været os, der havde stået på vinder-skamlen! Og tak Sarah, fordi du gjorde dit bedste for at trøste os alle med din usædvanligt gode banankage, mmm… Kampens detalje gik til Astrid for godt blokadespil, og kampens spiller blev Sofie, som dog valgte at smide holdets bamse videre til Astrid – that´s the spirit!

DANCEBISQUITS for life!

Over and out!

 

 

 

Top!
Top!