KSV Banner : Dame1
  Home
 
Hovedmenu
Home
New player?
DSM 2017
Teams and practice
Vedtægter
Committees
Links for matches
Find us on Facebook
Contact
Login
Brugernavn:

Adgangskode:

Gem password

Glemt dit password?
Hvem er online?
Der er 71 gæster online.
H2: Hvor er det vildt ! PDF Udskriv E-mail
19. Februar 2006
Tilføjet af Alex Boje

Så er heltene fra herre 2 på banen igen med endnu flere point til den ellers sparsomme pointsamling. I dag stod menuen på Grønd.Æv i Hillerødgadehallen, som er et af topholdene i vores pulje (hvis nogen er i tvivl så er vi bundhold..). Vi var topmotiverede, efter vi var tæt på at slå dem lige før jul, så den skulle bare have fuld gas. Vi havde i dagens anledning fået lidt hjælp af Tøffner og Henrik fra H1, og det hjalp da også en lille bitte mikroskopisk smule på det..

Spændingen skal ikke holdes længere. Vi tog dem fandme med hele 3-0. Helt og aldeles forygende, og som Nicolai sagde bagefter, så var det faktisk lidt frås..

Kong Magius havde beordret stærke diagonal blokader, og stor fokus på forsvaret. På trods af det startede vi elles 1. sæt som vi plejer med at komme bagud med 2-7. Og hvis nogen spørger hvem der hovedsageligt var årsagen til det, så bliver der ikke svaret ! Men vi fik hevet os op, og kom foran 8-7, og kom faktisk op og var foran med en 6-7 stykker indtil gummiarmen satte ind, da der stod 24-18. Vi vandt 25-22.

I 2. sæt var vi ikke til at stoppe, og kom hurtigt foran med 10 pinde 13-3. Men igen falder vi af på den, og der stod faktisk 22-20 inden vi fik hevet sættet hjem 25-2?.

3. sæt var tæt, og Grøndal fik hele tiden udlignet vores føring på én bold. Men ved 21-20 tryllede Frederik lige 2 serve-esser ind (og servefejlen bagefter nævner vi ikke) : 23-21. Det var vist alligevel mere end Grøndal kunne klare, og vi tog sættet 25-23. 3 point var i hus.

Det er PISSE FEDT at vinde 3-0; særligt når man så sjældent vinder, og især når det er over en oprykningsaspirant. Det er en helt ny oplevelse for hele holdet! Sejren idag viser, at har man gode blokader og et godt forsvar, så er det lige meget hvor hårdt og stejlt Døve Rune kan slå. Vi vandt i høj grad på stærkt forsvarsspil.

Det ser lysere ud nu, med at undgå nedrykning, og vi glæder os til at slå det helt fast om 3 søndage (12. marts) mod Hillerød i OM-hallen kl. 16. BE THERE ! Så kan det være at Anders Stalin også prøver, at være med til at vinde en kamp. Det håber vi.

Vi ses derude

Sidst opdateret 19. Februar 2006
Top!
Top!