KSV Banner : Dame1
  Home
 
Hovedmenu
Home
New player?
DSM 2017
Teams and practice
Vedtægter
Committees
Links for matches
Find us on Facebook
Contact
Login
Brugernavn:

Adgangskode:

Gem password

Glemt dit password?
Hvem er online?
Der er 36 gæster online.
H2 vs Enghave PDF Udskriv E-mail
31. Marts 2011
Skrevet af Jesper Lerche Jakobsen

Husk Sommertid

 

På trods af at vi allerede er sikret en plads i 2. division næste sæson, og selvom Peter ”Big Daddy” havde sendt en reminder ud om vi gik over til sommertid, lykkedes det alligevel 2 H2’er at glemme det. Heldigvis må man sige når den ene sidder og ser BBC over morgenmaden og pludselig undrer sig over at UK og DK har samme tid, men Martin ”Syvsover” Guldberg valgte både at glemme sommertid og sov over sig.

 

Kampen bød på to comebacks til undertegnede og Martin ”Martinez” Rosengaard efter længere tids skadespause. Når Steffen ”The Ladyboy” så mente han skulle på et cruise med Olso-båden, måtte vores lånte Altmulig-Martens ind på hæverpladsen i dagens anledning.

 

Enghave virkede nu heller ikke som de havde fået deres nattesøvn. De var i hvert fald endnu mere bitre end de normalt er. Men nu lykkedes det os også at provokere dem fra start ved hverken at stille med en 2. dommer eller sekretærer. Heldigvis dukker Anders ”One-toth” Gnistrup op og kunne klare ærterne med et sekunds varsel.

 

Vi starter temmelig sløvt, med de misforståelser der nu engang vil være med ny hæver og undertegnede, der ikke var helt klar i modtagningen. Men det vender ved 11-12 til Enghave, da de brokker sig over en dommerkendelse, nedlægger protest over den manglende 2. dommer og samtidig får en advarsel for at forsinke spille ved ikke at blive på banen under hele seancen. Det burde man ellers tro at de burde vide, med deres mange års volleyerfaring. Vi tage sættet hjem med en god servestime fra Big Daddy og Rantzen the Pirate lukker sættet til os 25-22.

 

2. sæt er misforståelserne overstået Martin ”Syvsover” er mødt op, og tingene kører bare i olie for os. Enghave er med til 10-9, hvorefter Altmulig-Martens og Big Daddy lukker sættet 25-12. Sværere er volley ikke.

 

3. sæt bliver der rykket lidt rundt på pladserne og Martinez og Rasmus ”Rubberduck” starter på centerpladserne. Chris The French Kiss på kanten i stedet for Big daddy og Syvsoveren, der endelig er vågnet ind som libero i stedet for Rasmus ”The Beast”. Begge hold følges pænt ad indtil midten af sættet, hvor vi stille og roligt trækker fra, mens Enghave fortsætter med at bruge deres energi på dommeren. Her skal rettes en stor cadou til hele holdet for ikke at lade sig påvirke af Enghaves ufine metoder med konstant at trække tiden. I stedet for holder vi fokus og lukker kampen 25-22.

 

3-0 og hurtigt videre på godt en times spil. Med puljens andre resultater kan vi selv afgøre om vi vinder kval-spillet på lørdag mod Lyngby, som uden tvivl er tændt på at give os kamp til stregen efter vores supersejr over dem sidst.

 

Så kom forbi Engelsborghallen og vær med til at fejre H2’s oprykning og forhåbentlig også 1. pladsen i puljen på lørdag kl. 14.00.

 

Peace out

The shagging Coach

Top!
Top!