KSV Banner : Dame1
  Home
 
Hovedmenu
Home
New player?
DSM 2017
Teams and practice
Vedtægter
Committees
Links for matches
Find us on Facebook
Contact
Login
Brugernavn:

Adgangskode:

Gem password

Glemt dit password?
Hvem er online?
Der er 18 gæster online.
H1: Kampen om VolleyLigaen PDF Udskriv E-mail
10. Maj 2011
Tilføjet af Morten Skaarup

Efter én sæson i 1. division er KSV’s førstehold på herresiden retsmæssigt tilbage i landets bedste række. Det har været et år præget af en god bred trup, for få hold i divisionen og dermed for få betydningsfulde kampe.

14 sejre i ligeså mange kampe betød to kampe i den 1. kvalifikationsrunde mod Spensted. Det jyske hold havde flere kampe i benene på et højere niveau og startede et gear eller to over os. Vi spillede os op, men kunne ikke forhindre at Spensted snuppede den første plads i næste års VolleyLiga.

Det betød to knald-eller-fald kampe mod de aldrende herrer fra Lyngby. Den første kamp var tættere end nødvendigt, men endte alligevel med en 3-1 sejr til KSVikings i Hells Kitchen.

 

Søndag den 8. maj var der så returopgør. Vi skulle i teorien blot bruge 2 sæt for at sikre os oprykningen på bekostning af Lyngby, men målet var at vinde kampen og slå helt fast at vi er de korrekte indehavere af en VolleyLiga-status.

Ugens træninger var forløbet med høj intensitet og det var en flok fuldstændig klare KSV’ere, der stod klar til at køre Lyngby over fra start. Således kommer vi hurtig foran 8-0(!), især pga. skarpe server fra Jørgen W, og niveauet holdes sættet ud der vindes med 25-10. Boye er i hopla, Mads fordeler boldene sublimt, angriberne straffer dem efter fortjeneste og vores blokade må betegnes som ”The Wall pt. II”.

 

Målet var naturligvis at holde niveauet i 2. sæt, men det lykkedes på ingen måde. Der er ikke meget der hænger sammen og vi taber sættet klart.

 

Nu blev det hele lidt mere alvorligt og Teis bliver sat på banen for at skabe ro og stabilitet og det er lige præcist hvad der sker. Teis spiller nærmest fejlfrit, gør os andre bedre og sættet køres stille og roligt i hus – en bold af gangen – 25-21 til KSV og oprykningen er en realitet!

 

I fjerde sæt er der ikke meget tilbage i Lyngby. Vi foretager en del udskiftninger, alle 13 mand når på banen i kampen, og på trods af at det bliver en smule tæt til sidst lukker vi sættet og kampen med 25-22.

 

Med endnu en 3-1 sejr er vi tilbage i landets bedste række og denne gang agter vi at blive deroppe. Tak til de fremmødte KSV-supportere både denne dag og igennem hele sæsonen. Vi håber at se jer igen efter sommerferien!

 

Og tak til Pau og Thomas for god coaching og højt engagement.

 

”Årets spiller”-pris deles af Bülow, for et særdeles højt niveau når det gælder og Mads for et generelt højt niveau gennem hele sæsonen.

 

Efter sommerferien skal vi således igen måle frisurer med de bedste i landet. Vi glæder os.

Morten

Sidst opdateret 12. August 2011
Top!
Top!