KSV Banner : Dame1
  Home
 
Hovedmenu
Home
New player?
DSM 2017
Teams and practice
Vedtægter
Committees
Links for matches
Find us on Facebook
Contact
Login
Brugernavn:

Adgangskode:

Gem password

Glemt dit password?
Hvem er online?
Der er 59 gæster online.
Et nyt Herre 4 hold PDF Udskriv E-mail
27. Juli 2011
Skrevet af bestyrelsen
KSV har vokseværk: i den kommende sæson vil KSV udvide med et nyt Herre 4 hold, så der fremover er 4 herre -, 4 dame - og to mix-hold. 
 
Holdet vil primært have spillere på øvet niveau. Det vil sige, at du har spillet et par år og kan udføre alle slag, men kan bruge finpudsning og du har prøvet at spille med enhæversystem. Først og fremmest er det dog vigtigt at du ønsker at udvikle dig (sig) individuelt, men også som et hold. 
 
Udgangspunktet er at det første halve år er uden turneringskampe, men med træningskampe, hvorefter holdet vil starte op i serie 2, medmindre at det bliver muligt at komme i serie 1 på et afbud. Turneringsmulighederne er ved at blive undersøgt.
 
Hvis du er interesseret i at spille på H4 og dermed blive en del af social klub med ambitioner, hvor der både er god volleyball og sjove fester, så kom til tryout i august måned. Tiderne er som følgende. Vær opmærksom på at der kommer nye træningstider for resten af sæsonen. Disse vil blive meldt ud på hjemmesiden snarest.
 
Mandage i Korsgadehallen kl. 21.00 – 23.00
 
Fredage i Bellahøj kl. 18.00 – 20.00
 
Du er også velkommen til at kontakte Sofie Bai eller Clemens Jensen der er trænerteamet for H4 på mail: og  eller telefon: 2548 7271 (sofie).
Sidst opdateret 03. August 2011
Top!
Top!