KSV Banner : Dame1
  Home
 
Hovedmenu
Home
New player?
DSM 2017
Teams and practice
Vedtægter
Committees
Links for matches
Find us on Facebook
Contact
Login
Brugernavn:

Adgangskode:

Gem password

Glemt dit password?
Hvem er online?
Der er 30 gæster online.
September måned i KSV PDF Udskriv E-mail
02. September 2011
Skrevet af Sofie Bai

D1 spiller pokalkamp på hjemmebane!

Allerede fredag den 16. sep. 2011 kl. 20.30 spiller D1 pokalkamp mod Bedsted i Idrætshuset. Med mange nye spillere på holdet, og især flere stærke angrebsspillere, bliver det spændende at se nye takter fra det traditionelt forsvarsstærke hold. Kom og støt op om damerne - og vi håber mange vil drikke en øl eller to med os på Stafetten efter kampen :-)

H1 spiller pokalkamp på udebane mod Frederiksberg

Torsdag d. 15. sep. 2011 kl. 18.30 går det løs for første gang for H1 som skal spille pokalkamp mod Frederiksberg i Kedelhallen. Frederiksberg har allerede én kamp i benene da de trods et stækket hold overraskende slog KV61 i første runde.

Sæsonstartsfest

Sæsonstartsfesten ligger i år i den aller sidste weekend, nemlig fredag den 30. sep. 2011 på kollegiet ved rigshospitalet. I år er det de vilde D3'er og de smækre H3'er der står for festen, så mon ikke det nok skal blive en vild en af slagsen! Mere info herom når der bliver udsendt invitationer.

Stævner

HVK 

Den 10./11. september er der HVK cup, hvor to KSV hold er repræsenteret. Tilmeldingsfristen er rykket til 5. september, så hvis der er nogle der har lyst kan det stadig nås..nåes..ved ikke hvordan det staves.

Brøndby

Der afholdes også een-dagsstævner i Brøndby i ugerne 37-38 alt efter hvilke niveau man spiller på. Alle skulle gerne have modtaget en mail om stævnet, hvor tilmeldingsoplysninger også er.  

Kampe

En del af vores hold har allerede kampe i slutningen af september måned og vi håber at se så mange som muligt i de sort/orange farver på lægterne. Mere herom senere..

Vel mødt og god fornøjelse i den kommende sæson!!

Sidst opdateret 15. September 2011
Top!
Top!