KSV Banner : Dame1
  Home
 
Hovedmenu
Home
New player?
DSM 2017
Teams and practice
Vedtægter
Committees
Links for matches
Find us on Facebook
Contact
Login
Brugernavn:

Adgangskode:

Gem password

Glemt dit password?
Hvem er online?
Der er 24 gæster online.
D2: ’In the Midnight Hour’ PDF Udskriv E-mail
18. September 2011
Tilføjet af Lydia

D2 kørte til Køge, nej Korsør, for at udfordre VK Vestsjælland i pokal-turneringen. På en ægte valgaften skulle det blive en spændende midnatsforestilling – med tvivlere, en ny kvindelig statsminister, de små sejre og et nederlag.

Spændingen var stor inden start, da det var første gang holdet skulle i ilden i denne sæson. Med mange nye spillere på holdet var det klart, at der ikke kun kunne køres på rutinens autopilot. Det blev tydeligt i første sæt, hvor holdet ikke fik mange ben til jorden. Måske spillerne også var blevet lullet i søvn af det intensitetsforladte lopspil i den forudgående herrekamp, som havde rykket kampstart til nærmest midnat…. Andet sæt viste heldigvis et hold med meget mere fokus. Særligt kom der mere struktur på forsvar og modtagning. AC begyndte at finde sig til rette i liberoens organisator-rolle og fik gennem kampen luget ud i flere og flere tvivlsbolde. Også angreb og serv begyndte glimtvis at byde på ægte kill-instinkt. Men stadig ikke nok til at tage sættet.

 

Tredje sæt bød derfor på en væsentlig omstrukturering i opstillingen, hvilket gav et nyt drive på banen. Bl.a. viste Miranda effektiv omstillingsparathed fra kant i 2 sæt til center i tredje. Holdets nykårede statsminister Ida trådte i karakter og viste hvad det vil sige at føre an: ukuelig vilje, stor spilbarhed og hårde kill-slag (hen over blokaden). En indsats, som også blev belønnet med kåring til kampens spiller. Med varieret og effektivt angrebsspil, bedre organisering i forsvar og et højt servepres trak D2 tæppet væk under modstanderne. Dette spil forsatte langt i ind i fjerde sæt med en føring på 21:10 efter først en stærk serveserie fra Anne og efterfølgende fra, en i øvrigt klogt spilfordelende, Mette. Modstanderne tog dog, i deres velspillende træner, revanche med en lang servestime. Men D2 viste kølighed og fik lukket sættet i tide. Desværre var modstandernes servestimer ikke forbi i det afgørende sæt, hvilket blev udslagsgivende for kampens samlede resultat (2-3).

 

Trods nederlaget var kampen på flere måder en positiv oplevelse. D2 viste, at det er en bred trup med masser af gejst, vilje og ikke mindst stort potentiale. Et godt grundlag for trænere og spillere at arbejde videre på. Som Andrew Strong starter andet vers ”I'm gonna wait 'til the stars come out”, så er det forhåbentlig kun er et spørgsmål om tid før D2 stjernerne skinner helt igennem.

 

 

(D2) Bezzerwizzers: Hvilken film stammer sangen fra?

Top!
Top!