KSV Banner : Dame1
  Home
 
Hovedmenu
Home
New player?
DSM 2017
Teams and practice
Vedtægter
Committees
Links for matches
Find us on Facebook
Contact
Login
Brugernavn:

Adgangskode:

Gem password

Glemt dit password?
Hvem er online?
Der er 17 gæster online.
Svendeprøven PDF Udskriv E-mail
18. September 2011
Tilføjet af Laust

Det var så i Kedelhallen mod Frederiksberg at KSV-drengene skulle stå overfor sæsonens første prøve. Frederiksberg som var vores direkte modstander om oprykning sidste sæson, havde hentet forstærkninger på hæver posten i form af Jakob Martens.

Efter at Emil kommer dumpende ind til kampstart var holdet fuldtalligt og fokus var på at dominere kampen, og med al respekt for Frederiksberg, vinde 3-0. Vi kommer godt fra start og med få fejl i serv og modtagning og Mads der en del gange formår at hæve angriberne 1-1 vinder vi komfortabelt uden at sætte noget over styr.

I 2 sæt begynder modtagningen at blive lidt ustabil der giver Frederiksberg momentum hvilket udspringer i at banens mindste spiller, Jakob Martens, også vinder hæverlob. Efter et par udskiftninger og par stabile blok, specielt på vores 2’er position af bl.a. Mads og Dylan kommer vi tilbage og hvis min hukommelse ikke svigter mig fuldstændig tror jeg at Mads server os til sejr med cifrene 25-22 i et sæt hvor Frederiksberg blev lukket alt for meget ind i kampen. Dette resultere da også i et meget mere fokuseret og målrettet vinder mentalitet i 3 sæt som bliver kørt stabilt hjem uden de helt vilde kraftanstrengelse og vi vinder med omkring 10 point i 3.

Alt i alt en god start som giver os en god kop selvtillid vi skal pakke ned i tasken og tage med os til træningsturneringen i middelfart hvor vi kommer til at spille mod større hold. Kampens detalje må helt sikkert være Fabio der ikke har taget en drikkedunk med, men en regulær kop med skruelåg. Helt sikkert 2012’s nye gadget!!

/Laust 

 

Top!
Top!