KSV Banner : Dame1
  Home
 
Hovedmenu
Home
New player?
DSM 2017
Teams and practice
Vedtægter
Committees
Links for matches
Find us on Facebook
Contact
Login
Brugernavn:

Adgangskode:

Gem password

Glemt dit password?
Hvem er online?
Der er 38 gæster online.
Er volleyball en kontaktsport? PDF Udskriv E-mail
25. September 2011
Tilføjet af Helle

DSIO (De Studerendes Idræt Odense) mod KSV II: 1-3

Søndag formiddag tog KSV’s dame 2 mod Odense for at spille mod vores fynske pendant, studenterklubben DSIO. Det var tydeligt, at deres klub havde været igennem den samme udvikling som vores; Der har en gang været nogle studerende, der startede en klub. Navnet bærer stadig præg af, hvordan det hele startede, men studerende er det småt med på holdene.

 

Vi mødte talstærkt op til vores første turneringskamp, og vi havde endda begge vores nye trænere, Lydia og Magius, med til det fynske. Alle så frem til at komme i gang med turneringen med et næsten helt nyt dame 2-hold.

 

DSIO er ifølge deres hjemmeside ”klubben der gør volleyball til en kontaktsport”. Det vides ikke, hvilken slags kontakt, der menes hermed, for DSIO var i hvert fald ikke særligt meget i kontakt med hverken volley eller sig selv i 1. sæt. De modtog dårligt og lavede rigtig mange fejl. Miranda, der grundet frafald af centerspillere havde taget tjansen i midten, havde blandt andet en servestime, hvor hun servede 9-10 gange i streg. På et tidspunkt var vi helt oppe at føre 15-3. De fik lidt flere points mod slutningen af sættet, men vi hev det alligevel meget sikkert hjem. 

 

I andet sæt fik Odense lidt mere gang i deres spil. Men der skete egentlig ikke rigtig noget vildt. Vi havde det meget sjovt, og det havde de nok også... Men vi vandt, så vi var mest glade. Mette fordelte spillet super godt, og forsvaret stod ret fornuftigt, selvom det var en af de første kampe med det nye ambitiøse forsvarssystem, som vores nye dynamiske trænerduo har implementeret på holdet. Blokaderne fungerede rigtig godt, navnlig anført af Marie, og hvis boldene en sjælden gang røg lidt ud af banen, blev de hentet ind af et lynhurtigt forsvar.

 

Efter 2. sæt fandt vi ud af, hvad klubbens slogan hentyder til. For i tredje sæt kom Odense både i kontakt med sig selv og os, og de begyndte at lugte blod. Vi lavede lidt flere fejl, men den primære årsag til, at vi måtte afgive sættet var, at de begyndte at modtage og angribe LANGT bedre end tidligere i kampen.

 

Inden fjerde sæt blev vi enige om, at nu skulle den have alt hvad remmer og tøj kunne holde. Det kunne vi dog ikke helt leve op til, for DSIO holdt niveauet oppe, og vi havde ikke helt ro på spillet, hvilket resulterede i, at vi faktisk kom bagud 16-21. Om det var fordi at trænerne havde besluttet internt, at vi ikke skulle i 5. sæt vides ikke, men pludselig vendte det, navnlig med nogle skarpe server fra Anne. Anne viste i det hele taget vejen på dette tidspunkt i sættet, også med gode modtagninger, godt forsvar og lops på de rigtige tidspunkter.

 

Så efter et lidt nervepirrende come-back kunne vi endelig ånde lettet op, da Camilla fik sidste hånd på det angreb, der hev sidste sæt hjem 26-24. Meget dejligt med en sejr i første kamp!

 

Efter kampen tog den ene spillerbus mod Burger King, mens den anden halvdel af holdet smovsede sig i de resterende fantastiske cookies og muffins, som AC havde bagt. Den bliver svær at komme efter...

 

Miranda, Maria, Ida, Lydia, Nana, AC og Helle (cookie/muffins-holdet)

Sidst opdateret 29. September 2011
Top!
Top!