KSV Banner : Dame1
  Home
 
Hovedmenu
Home
New player?
DSM 2017
Teams and practice
Vedtægter
Committees
Links for matches
Find us on Facebook
Contact
Login
Brugernavn:

Adgangskode:

Gem password

Glemt dit password?
Hvem er online?
Der er 61 gæster online.
Velkommen til 2. division PDF Udskriv E-mail
25. September 2011
Skrevet af Jesper Lerche Jakobsen

Det var med spændte miner at H2 skulle spille første kamp i 2. division efter have sagt farvel til et hold i løbet af sommeren.

Kampen får ikke den bedste start for vores vedkommende, da morfar påstår at de kun tager 3 kvarter at køre til Holbæk… meget vel det kunne det nok også gøres på, men når motorvejen omkring Roskilde er en byggeplads tog det liiidt længere tid end forventet, så hele holdet er først klar 25 min før kampstart.

1. sæt bærer præg af at det er første gang vi spiller 6 mod 6 i år – vi spiller meget svingende og taber da også sættet pga. nogle dumme kommunikationsfejl.

I 2. sæt er vi væsentligt bedre med hele vejen og vi hiver sættet hjem 25-23 efter vi får et hul ved 16-12.

Det var desværre også dommerens 1. kamp i år, og det kunne ses på det (ufatteligt) lave tekniske niveau der blev tilladt. Når det bliver krydret med at stort set samtlige marginbolde går Holbæks vej er det op ad bakke.

3. sæt er helt tæt og der er hele tiden ikke mere end 1-2 point i mellem holdene. Vi kommer på 23-22 og laver en superblokade som rammer linjen, men dommeren mener den er ude…. Det kommer vi os desværre ikke over og smider sættet 24-26.

4. sæt rammer vi endelig noget af det spil vi ved vi kan, og kører Holbæk ud af banen 25-17. Så skulle man tro at vi kunne tage det gode spil med ind i 5. sæt. Det starter egentligt også meget godt og vi kommer foran 5-3, men så taber vi overblikket i angrebet og Holbæk kommer på 5-10. Vi laver et utal af slagfejl enten i netkanten eller ud af banen og vi taber 8-15.

 

Vi står tilbage med en følelse af at der var en kamp vi burde have vundet, men vi taber pga. manglende sammenspil og overblik. Det positive er dog at vi fik 2 timers god træning, og der er en masse gode ting at bygge videre på til næste kamp.

Top!
Top!