KSV Banner : Dame1
  Home
 
Hovedmenu
Home
New player?
DSM 2017
Teams and practice
Vedtægter
Committees
Links for matches
Find us on Facebook
Contact
Login
Brugernavn:

Adgangskode:

Gem password

Glemt dit password?
Hvem er online?
Der er 41 gæster online.
Skriver pga. af en ostemad. PDF Udskriv E-mail
27. September 2011
Tilføjet af David Bording

De andre konspirerede imod mig, og stemte alle på mig pga. det gule kort jeg fik. Så her kommer sæsonens første kampreferat.

/Bording

Middelfart VK – KSV, 3-0 (25-19, 25-20, 28-26)

H1’s første kamp i volleyligaen blev spillet i lørdags i Lillebæltshallerne i Middelfart. Det endte desværre med et nederlag på 3-0 efter ikke alt for overbevisende spil fra nogle af holdene.

Begge hold startede nogenlunde lige i 1.sæt, men kampen var præget af mange personlige fejl. Middelfart fik for mange lette servepoint mod os, til gengæld var de så rare at lave en forfærdelig masse slagfejl selv. Mod slutningen var billedet det samme, men Middelfart viste rutinen til sidst og holdt op med at lave de dumme fejl. Dermed hev de sættet hjem 25-19.

I 2. sæt kom vi foran, og havde momentum indtil Sunshine (Chris Kozlarek), gik ned for at serve, og tog 3-4 point hjem lynhurtigt. Arrild hev en time-out op af hatten, og modsat Middelfartstævnet weekenden før, gav denne ikke point direkte efter. Vi fik endelig en sideout, men lavede derpå en servefejl, og skulle nu ud af rotation igen. Det gik ikke så godt, Vi blev blokket, og Bording lavede 2-3 slag der alle var ca. 10cm ude. Vi mistede en masse gejst i slutningen af 2.sæt som vi tabte 25-20.

Det resulterede i at fanden tog ved os, og vi blev sgu lidt sure over vores egen præstation. Arrild gik ind og dirigerede, og det hjalp tilsyneladende på alles tænding.
Vi gik ind til 3.sæt, og tabte de 2 første bolde. Men dog ikke uden fejt, hvilket blev symptomatisk for sættet. Holdene fulgtes godt ad, og begge sider af nettet spillede pludselig noget der lignede volley væsentligt mere end de 2 foregående sæt. Bülow kanonerede bolde ned ad linjen, modtagerne dimede den ene bold efter den anden, og centerene lagde blokaderne hvor de skulle ligge. Hen mod slutningen kom Middelfart foran 22-20, vi vandt bolden tilbage og Bording gik til serv.
Vi vandt yderligere 3 bolde i egen serv, og Bording kunne nu serve sættet hjem. Han lagde an til et servees, men en tilskuer fik forstyrret hans serverytme ved et tilråb, og bolden blev en let serv på netkanten, der hoppede blødt ned i armene på Middelfarts modtagningsspiller. De vandt bolden, og stillingen var nu 24-23 til KSV. Dommeren så imidlertid at Bording strakte sin midterste finger på højre hånd i retning mod tribunen. Og han kvitterere med et gult kort for usportslig optræden. Dermed var stillingen så 24-24, og da vi vandt den næste sideout, skulle vi nu til at serve for sættet igen, i stedet for at gå til pause mellem 3. og 4.

Som der kan ses af slutstillingen trak Middelfart det længste strå, og vandt 3.sæt på et par dumme fejl fra KSV i slutningen.

Som konklusion på kampen, kan vi fortælle at vi har et rigtig godt topniveau, men at vi desværre svinger en smule for meget i løbet af kampen. Vi spiller helt fantastisk god volley når der er tænding på holdet. Vi har dog svært ved at håndtere modgang på banen, på nuværende tidspunkt. Så vi vil prøve at arbejde på at være et HOLD hele tiden, og ikke kun når det går godt.

Sidst opdateret 29. September 2011
Top!
Top!