KSV Banner : Dame1
  Home
 
Hovedmenu
Home
New player?
DSM 2017
Teams and practice
Vedtægter
Committees
Links for matches
Find us on Facebook
Contact
Login
Brugernavn:

Adgangskode:

Gem password

Glemt dit password?
Hvem er online?
Der er 41 gæster online.
Ugens Kampe - med fest!! PDF Udskriv E-mail
28. September 2011
Skrevet af Sofie Bai

Så går det for alvor løs i denne uge med fest og farver og en masse seværdige kampe i KSV regi, vi glæder os til at se så mange af jer som muligt.

Fredag:

Opstartsfest!!..

Det bliver en fornøjelse at se så mange smukke KSV'er samlet på et sted til fest og dans den hele nat. Og da vi ved hvor vigtigt det er at have et godt tømmermændsarrangement, har vi skam sørget godt for jer lørdag i Idrætshuset. Se bare her

Lørdag:

Vores første damer tager hul på lørdagens kampe mod VLI kl 14.00 hvor de forventer at gentage succesen fra sidste weekend og hente endnu en sejr på damesiden i hus for de sort/orange farver.

Derefter byder vi på dagens helt store begivenhed, nemlig Herre 1's første hjemmebane kamp mod Holte, hvor de selvfølgelig håber på så stor opbakning som muligt fra klubbens øvrige medlemmer. Kampenstart er kl 16 og for at pleje jeres gevaldige tømmermænd efter fredagens kalas, har de stolte vikinger selvfølgelig sørget godt for jer med både kaffe og måske verdens bedste kager! Bagefter skal sejren forhåbentlig fejres med en øl eller to i bedste KSV stil.

Søndag:

Jamen tro det eller ej, søndag vil også være beklædt i sort/orange farver når H3, D4 og mixholdene forsvarer fanerne i Korsgadehallen fra klokken 17 og H2 tager sig kærligt af Farum-holte i Hillerødgadehallen fra kl 18.

Så ingen undskyldninger for ikke at tilbringe weekenden indendøre, med de bedste mennesker i verden!!

Vel mødt :-)

Sidst opdateret 03. Oktober 2011
Top!
Top!