KSV Banner : Dame1
  Home
 
Hovedmenu
Home
New player?
DSM 2017
Teams and practice
Vedtægter
Committees
Links for matches
Find us on Facebook
Contact
Login
Brugernavn:

Adgangskode:

Gem password

Glemt dit password?
Hvem er online?
Der er 18 gæster online.
H1: Dårlig start i Idrætshuset PDF Udskriv E-mail
02. Oktober 2011
Skrevet af Pau Larsen
Super hjemmebane, super publikum, super ærgeligt nederlag. I dag var en stor dag for H1, da vi skulle indvi vores nye hjemmebane i Idrætshuset. Vi havde haft en fantastisk træning fredag aften der lovede godt for dagens kamp. Og vi havde endog taget det for et KSV hold store skridt at prioritere vores nattesøvn fremfor en KSV fest.

Så motivationen og forberedelserne var i orden og det samme måtte siges om opbakningen i Idrætshuset hvor omkring 50 bagstive KSV’er havde fundet frem (eller muligvis havde overnattet).

Vi kom dog rigtig skidt fra start i et 1. sæt der blev spillet på Holtes præmisser med en masse fejl fra vores side. De kom simpelthen indtil kampen med en bedre indstilling end os. Vi fik gang i vores spil sidst i sættet men uden mulighed for at hente og tabte det 21-25.

I 2. og 3. sæt fik vi med hjælp fra publikum noget mere humør ind i vores spil og vi fik samtidig stabiliseret vores modtagning. Det gav Mads mulighed for at arbejde hvilket han udnyttede til ofte at sætte blokken og give vores kanter mange én mod én situationer. Og dem udnyttede vi i den periode effektivt ligesom vi også fik både center og backspike godt med ind i kampen. Det gav os god kontrol over kampen og vi vandt sættene henholdsvis 25-17 og 25-23.

Der var dog en tendens til at tabe point i stimer til Holte i stedet for at holde vores sideout. Og det fortsatte i 4. sæt hvor et par stimer netop pludselig vente kampen til Holtes fordel. Det virkede som om det rystede os og vi blev usikre, hvilket tydeligst kunne ses på vores modtagning der pludselig faldt helt fra hinanden. Holte tog sættet 25-22.

Da Holte så igen fik en stime først i 5. sæt gik vi helt i stå og usikkerheden bredte sig til alle aspekter af vores spil. Vi kom aldrig i gang i 5. sæt, som var hurtigt overstået 15-5 til Holte.

Generelt var Holte i perioder stærkere end vi måske havde forventet. Men det er ingen undskyldning for at vi selv spiller så svingene. Det var helt klart et skuffet H1 hold der forlod Idrætshuset i dag. Et hold der ikke havde levet op til egne forventninger. Og netop vores forventninger er måske vores største modstander lige nu for vi bliver hurtigt frustrerede når de ikke opfyldes.

Sæsonen er dog ung og vi ser frem mod næste kamp mod Aarhus Volleyball næste lørdag. Det bliver også på hjemmebane i Idrætshuset og hvor ville det dog være skønt at få samme fantastiske opbakning som i dag. Vi lover at træne benhårdt i ugen der kommer og give Aarhus kamp til stregen ☺
Sidst opdateret 02. Oktober 2011
Top!
Top!