KSV Banner : Dame1
  Home
 
Hovedmenu
Home
New player?
DSM 2017
Teams and practice
Vedtægter
Committees
Links for matches
Find us on Facebook
Contact
Login
Brugernavn:

Adgangskode:

Gem password

Glemt dit password?
Hvem er online?
Der er 72 gæster online.
Krybe - Kravl – GÅ (KSV 3 – Farum/Holte) PDF Udskriv E-mail
05. Oktober 2011
Tilføjet af Mikael Yde

Krybe - Kravl – GÅ (KSV 3 – Farum/Holte)

Søndag den 2 oktober 2011 kl. 1500, Korsgadehallen

Optakten til den første kamp var ret spændende i sig selv. Ugen forinden var vi kun 5 tilmeldte spillere. Det lykkedes os dog at stille med et fuldt turneringshold, seks mand plus libero. Vi stillede med flere nye spillere og dermed også med spillere i knap så vante rammer og positioner. Kampgejsten var høj og vi gik på banen med højt humør – Holdet havde lært at ’Krybe’.   

Kampen startede roligt ud, men Farum/Holte viste an og førte igennem hele første sæt. Vi måtte kæmpe for boldene og vores spil var præget af en del usikkerhed, hvilket førte til nogle uprovokerede fejl. Første sæt tabte vi uden den store spænding med omkring 8 point. Det andet sæt var vores ringeste sæt, eller nok nærmere Farum/Holtes bedste. Vi spillede generelt på samme niveau som i første sæt, men havde dog lidt svære ved modtagningerne. Sættet blev tabt med over 10 point.

I tredje sæt fik vi hurtigt oprejsning og kom straks foran. Dette skyldtes bl.a. at vi holdt modet oppe og til stadighed kæmpede for hver bold samt minimerede egne fejl. Vi spiller pænt volley når humøret er højt. Tredje sæt vandt vi 25-18 – Holdet havde lært at ’Kravle’.

I kampens fjerde sæt blev vi mere pressede end i tredje. Farum/Holte havde flere perioder, hvor vi havde svært ved at tage deres serv, men vi bed os fast og kom alligevel foran. Vi skylder desuden vores træner æren for et point, for en vel trukket timeout. Farum/Holte hentede en smule ind til sidst i sættet, idet de havde en ihærdig spillende træner, som kom på banen og dominerede deres spil. Han var både hæver, kant og center. Vi vandt fjerde sæt med få point og så da muligheden for at vinde kampen – Holdet havde lært at ’’.

Sejren blev ikke en realitet, idet femte sæt var præget af en smule nervøsitet og en del uprovokerede fejl på vores side af banen. Sættet var hurtigt overstået. På trods af nederlaget gik vi derfra med en god følelse.

Holdet har potentiale og vi skal nok få lært at ’løbe’!

Top!
Top!