KSV Banner : Dame1
  Home
 
Hovedmenu
Home
New player?
DSM 2017
Teams and practice
Vedtægter
Committees
Links for matches
Find us on Facebook
Contact
Login
Brugernavn:

Adgangskode:

Gem password

Glemt dit password?
Hvem er online?
Der er 24 gæster online.
D1: Første (og anden) skalp i hus PDF Udskriv E-mail
07. Oktober 2011
Skrevet af Mette Krogh-Jespersen

Uha, det er pinligt. For halvanden uge siden var D1 i Roskilde for at spille årets første turneringskamp, og - ja, jeg er ikke så god til at trække spændingen ud - vandt overbevisende 3-0. Jeg havde som kampens spiller ansvaret for at skrive kampreferat, og det fik jeg bare ikke gjort... Men nu sad jeg lige og så på listen over kampreferater her på siden, og så kunne jeg jo se at sidste gang D1 skrev kampreferat var om et nederlag! I pokalkampen mod Bested. Siden har vi så sat to ganske overbevisende 3-0 sejre ind på kontoen fra de to første turneringskampe - men det gider vi åbenbart ikke fortælle nogen om :-)

SÅ, uanset tidspunktet på natten, så må jeg da vist hellere gøre min del. Ikke at jeg husker så meget fra kampen. Måske fordi jeg i midten af 3. sæt stødte så voldsomt sammen med Margretha at jeg knækkede en tand og fik en mindre hjernerystelse -  var i hvert fald ikke helt klar i hovedet bagefter. Det er en farlig sport vi dyrker! Men, tror jeg kan sige følgende:

- Vi spillede i perioder ganske pænt, men havde problemer med at afgøre boldene. Dette bragte os ud i et tæt 1. sæt som vi dog hev hjem 26-24.

- Vi holdt et godt servepres og leverede et ganske godt blokadespil

- Meget positivt at få bekræftet den store bredde på vores hold - alle indskiftede spillere gjorde det rigtig godt. Ea med stabilt modtagningsspil fra starten af andet sæt og Margretha med flot flot blokade og netspil fra stillingen 17-17 i andet sæt - noget der klart var med til at sikre os overtaget så vi kunne tage sætte hjem 25-20.

- Det var nok meget godt at modstanden ikke var alt for voldsom, for vi havde visse kommunikationsproblemer her og der og alle vegne (ikke kun Margretha og mig!). Meeen, nu ikke så slemt som man kunne have frygtet med mange nye og mindre erfarne spillere på holdet.

- Forresten tror jeg også Eva gjorde det godt (igen) da hun kom tilbage på banen i midten af tredje sæt - da jeg blev fældet af Margretha. Ved det dog ikke helt da jeg lå med håndklæde for øjnene mod det skarpe skarpe skarpe lys i hallen... Men i betragtning af at sættet blev vundet 25-21 må hun da ha spillet godt :-)

Sådan... første sejr beskrevet. Så mangler vi bare at Eva fortæller om vores overbevisende sejr over VLI her i weekenden, ved vores hjemmebane debut... Arj, ødelagde jeg nu spændingen igen???

:-) Mette

Top!
Top!