KSV Banner : Dame1
  Home
 
Hovedmenu
Home
New player?
DSM 2017
Teams and practice
Vedtægter
Committees
Links for matches
Find us on Facebook
Contact
Login
Brugernavn:

Adgangskode:

Gem password

Glemt dit password?
Hvem er online?
Der er 46 gæster online.
Spændende kamp mellem KSV D4 og VLI. 3 PDF Udskriv E-mail
07. Oktober 2011
Skrevet af Mie Nonboe

Det blev en spændende anden kamp fra D4. Inden kampen havde vi snakket om, hvor gode de var og ingen vidste det rigtigt. Det eneste vi vidste, var at de havde en af vores tidligere kanter med som slår rigtigt godt. Hmm spændende. 

Men D4 lader sig ikke let skræmme. Første sæt gik i gang og det var et spændende sæt, hvor vi skiftes til at være foran.  Til kampen havde vi fået hjælp af de to dejlige spillere Kathrine fra D3 og Majbritt fra D2. Og med en fælles hjælp og vores nye center Rikke, vandt vi sættet 27-25.

 

Andet sæt gik knap så godt. Det var som om pusten var gået lidt ud af D4, selvom vores hæver Marie gjorde hvad hun kunne som kantspiller. Det resultererede også I nogle gode/hårde slag, men det var ikke nok og sættet blev tabt 11-25.

 

Tredje sæt kom D4 godt fra start, der var god gejst og folk spillede volley, men koncentrationen holdt ikke ved og VLI hentede ind på os og vi endte med at tabe sættet. 18-25.

 

Nå nu kunne vi godt se at vi måtte tage os sammen og komme ud i 5. sæt. Så i fjerde sæt gik holdet på banen med ny energi og gejst og alle spillede som gjaldt det deres liv. Alt blev taget og servepresset sat op. Plus at vores centrere Liv og Kathrine gjorde livet besværligt for dem

så VLI kunne ikke stille meget op. Vi vandt sættet. 25-14 og var SÅ klar til et femte sæt.

 

Femte sæt. D4 gik på banen og alle var indstillet på at vi ville med KSV på landet. Presset på serven blev holdt og der blev kæmpet for hver en bold. Pludselig lyder det ude fra Axel vores træner: ”sidste” klap klap klap, ”sidste” klap klap klap, derefter blev der stille. Vi var nået til sidste bold og Stine skulle serve. Hun holdt nerverne i ro og lavede en super serv der landede lige midt i mellem VLI spillerne, men desværre går lyset i hallen ud lige idet bolden rammer gulvet og der bliver dømt om bold. Stine koncentrerer sig endnu engang og der kommer en super serv. Bolden kommer retur, men bliver sikkert modtaget, hævet og til sidst tyret i jorden af Lise og sådan slutter man et femte sæt af. GODT GÅET D4. Vi vinder sættet 15-6.

Efter kampen var dommerens kommentar: ”Hvorfor gjorde I det ikke bare i 3 sæt?”, men nej vi ville have spænding. Der skal også lyde en stor tak til Majbritt, som mestrede både hæver, kant og centerpladsen. Det kræver sin kvinde at holde styr på det.

Kampens detalje gik til Lise for sine mange finurligheder hun laver på banen. Hun får den titel for anden gang i denne sæson (ud af to kampe).

Kampens spiller var der tæt ræs om mellem Marie og Mie. Det endte uafgjort, men jeg (Mie) fik æren af at skrive kampreferatet. Og jeg vil bare sige: PIGER jeg er så stolt af holdet. To tre Go.

Sidst opdateret 10. Oktober 2011
Top!
Top!