KSV Banner : Dame1
  Home
 
Hovedmenu
Home
New player?
DSM 2017
Teams and practice
Vedtægter
Committees
Links for matches
Find us on Facebook
Contact
Login
Brugernavn:

Adgangskode:

Gem password

Glemt dit password?
Hvem er online?
Der er 28 gæster online.
Arne var på ferie! PDF Udskriv E-mail
20. Oktober 2011
Tilføjet af AC

Funder tur/retur - En turberetning fra de smukke D2'ere

Øs-pis-regnvejret på Østerbro:

Klokken lidt for tidligt lørdag morgen mødtes fem af de smukke D2’ere og træner Magius på Østerbro for sammen at drage mod Funder, hvor de jyske damer skulle få den københavnske kærlighed at føle! Og kærlighed var netop, hvad snakken faldt på da vi skulle hente minibussen.. Foran os holdt en minibus malet i regnbuens farver med hjerter og blomster og navnet Pia’s bus. Vi var solgt! Men ak og ve.. Turen til Funder skulle foregå i det røde lig, der var parkeret ved siden af, samt dens bordeaux afkom overfor (fortsættelse følger senere i turberetningen!).

Magius kastede sig over det røde lig, men opdagede hurtigt, at døren i førersiden ikke kunne åbnes udefra og han måtte derfor kravle over passagersædet for at komme på plads. Bagdørene stod lidt på klem, men kunne heller ikke åbnes og sidedøren var temmelig træg at køre op og i.. Vi var dog fortrøstningsfulde og begav os gladelig ud på et eventyr efter at have smidt det bordeaux afkom af ved Magius, men vi opdagede hurtigt at musikanlægget anno 1984 ikke virkede, så selv hvis vi havde taget kassettebåndene med, måtte vi nøjes med lyden af motorens ”spinden”.

Den ene afkørsel tog den anden, regnen piskede ned på ruden og på Mette, der, pakket ind i 2 par bukser, 2 trøjer, jakke, halstørklæde og luffer, havde sat sig ved en tilsyneladende utæt sidedør.

Fire kampvogne og en mandskabsvogn med kurs mod København passerede os til Magius’ store begejstring mens samtlige køretøjer med kurs mod Fyn eller Jylland overhalede os til Magius’ store frustration!

Først den ene bro og så den anden bro og ENDELIG ramte vi Jylland. Den ene mark tog den anden og pludselig udbryder Mette, der på dette tidspunkt havde smidt lidt af overtøjet, ”Gud, vi er i Jylland og her lugter ikke engang af lort!” hvortil en anden kommenterede ”Nej, her lugter ligefrem rent.” Latteren fortog sig, men kun for en kort stund, for i det samme pegede Magius på et dyr og sagde grinende: ”SE DEN LILLE HEST”, og tilføjede efter damernes kommentarer om at det var en pony, at ”Det da er synd, at de har taget benene fra den!” Yep, københavnerne var kommet på landet!

 

 

Gildet i Givskud:

Klokken tidligt lørdag morgen stod én af de smukke D2’ere op til solskin og fuglekvidder, hoppede i træskoene og gik i køkkenet med mutter og fatter, for:

”I skoven skulle være gilde
alt hos den gamle ørn,
som jo så gerne ville
fornøje sine børn”

Der blev trakteret, most, bagt og stegt og da klokken slog til frokost, trillede et rødt lig ned ad indkørslen med 5 sultne damer og en mindst lige så sulten træner, der var mere end klar til det store kolde bord i Givskud!

Snakken faldt hurtigt på den forestående kamp mod de ældre rutinerede damer, og efter at have smagt på familien Sevelsteds udsøgte æblemost var slagplanen klar: Latter = Inkontinens. Bum!

 Vi var klar til at udføre planen og efter at have ødelagt fatter Sevelsteds plæne med hjulspor, fik damerne skubbet Liget op ad bakken og kom, med Astrids kommentar ”To fingre i trussen, så kører bussen”, afsted. Men vi nåede ikke langt før Magius fik et opkald, hvor udtalelser som ”Nej, det er løgn” og ”Jamen, hvor er I nu” chokerede damerne….

 

 

Makværket på Motorvejen:

Klokken tilpas tidligt lørdag formiddag skulle endnu to smukke D2’ere begive sig afsted mod Funder i det bordeaux afkom, men allerede inden de nåede motorvejen måtte de sande, at der manglede ekstremt meget luft i det ene dæk samt benzin i tanken. Efter et lynvisit på en tankstation kørte de godtroende mod Sorø, hvor nok en smuk D2’er skulle samles op. So far, so good.

Først den ene bro og så den anden bro og så blev det alligevel for meget for det bordeaux afkom, der havde smidt luften igen og derfor havde slugt stort set alt benzinen. De garvede bilister lod sig dog ikke kue og løste situationen forholdsvis smertefrit, men tiden arbejdede mod dem og de måtte derfor ringe til træner Magius og fortælle, hvad der var sket og at de ikke ville nå til Funder på det aftalte tidspunkt.

 

 

Fadæsen i Funder:

Tidlig lørdag eftermiddag samledes de i alt ni smukke D2’ere i en friture-stinkende kantine i Funder Hallen, hvor vi, til alles forundring, blev mødt med beskeden om, at ’Arne er på ferie’. Vi var i vildrede. Hvad skulle der så ske? Hvem skulle vi henvende os til, hvis vi blev sultne?

Træner Magius bevarede dog det kølige overblik og beordrede os i omklædningen for at iføre os de sort/orange dragter.

De næste par timer mindes jeg ikke rigtig. Der var noget med en kold hal, to stolper med et net imellem, en dommerstol med mærkelige og ikke helt lovlige ben, to vellykket pandekager – af den ikke spiselige slags, vel at mærke -, Idas forsøg på at redde en gul og blå bold fra at ramme det kolde halgulv hvilet resulterede i et ordentligt kindkys med stolpen og så en masse prusten, stønnen og råben fra de jyske damer, der havde samlet sig på den ene side af nettet.

Da det endelig var til at få ørenlyd igen i hallen, samledes vi en rundkreds for at indtage den yderst lækre æblekage som Astrid havde bagt i et ægte jysk landkøkken tidligere på dagen. Kursen blev herefter atter sat mod København, men ikke uden et par stop undervejs. Første stop var Vejle transportcenter, hvor der endnu en gang skulle pumpes luft i det bordeaux afkoms dæk og fyldes benzin i tanken. Det var også her vi satte dagens fighter Ida af, da hun ville blaffe sig videre på de jyske egne og her, at træner Magius på Magi(u)sk vis fik pumpet ekstra liv i Liget, der resten af hjemturen formåede at overhale et usandsynligt stort antal køretøjer på motorvejen!

 

Ja, som det nok fremgår af ovenstående tekst er kampen ikke meget værd at skrive om, så vi blev enige om i stedet at berette om selve turen til Funder. Men vi skal dog alligevel nævne at vi vandt 3.sæt efter at have været bagud og at vi momentvis havde fat i noget der lignede pæn volleyball. Mere er der vist ikke at sige om den kamp!

 

Tak for turen de damer og træner Magius.

Top!
Top!