KSV Banner : Dame1
  Home
 
Hovedmenu
Home
New player?
DSM 2017
Teams and practice
Vedtægter
Committees
Links for matches
Find us on Facebook
Contact
Login
Brugernavn:

Adgangskode:

Gem password

Glemt dit password?
Hvem er online?
Der er 48 gæster online.
D1: Radiotavsheden er slut og første drinks er i hus - Eva. PDF Udskriv E-mail
22. Oktober 2011
Skrevet af Ea Papsø Løwenstein

Det var en våd og kold regnvejrsdag og det store opgør mellem rivalerne skulle stå. Amager blev besejret to gange sidste år og jungletrommernes lyde havde runget – det ville de ikke lade ske igen.

Kampen skulle stå søndag kl. 17 i Sundbyhallen. Anfører Dorte’s drenge fra Frederiksberg havde brug for hendes ekspertise to timer senere, så budskabet var klart, vi skulle vinde i 3 sæt.

Men ak kampen inden os var en helaftens forestilling som ingen ende ville tage. Halvanden time senere var vi dog klar til det store opgør.

 

Det startede godt, foran 7-1 efter nogle super server fra Dorte og Mette. Desværre kom Amager igen og pludselig var det lige. Men tøserne fandt takten igen og vi vandt sættet 20-25

 

Andet sæt startede lige omvendt, Amager kom godt foran og vi kunne ikke helt få styr på modtagningen. Efter et par time-outs, en udskiftning og en modtagning med øjet fra Libero Ane som Brit med en chikenwing fik vippet over nettet og vundet – kom vi tilbage i kampen og først til 20. Med to sæt-bold til at vinde 2. sæt gik Amagers nr 4 og klart bedste spiller ned for at serve sin springsvæve serv som vi havde svært ved at få hold på og vi måtte se sættet tabt 26-24.

 

3. sæt var ligeledes en tæt affære, hvor vi med godt spil og fight vandt sættet 26-28. Hvad der skete i 4.sæt vides ikke helt, men vi blev lidt ukoncentreret, lavede lidt personlige fejl hele vejen rundt og tabte sættet 25-18, dog fandt vi noget af det gode spil frem til sidst.

 

Og så var vi klar til 5. sæt and it aint over til the fat lady sings….

 

Første bold vundet 1-0 til KSV, men hvad der skete derfra og til 11-6 til Amager står ikke helt klart.  Men nok var nok vi skruede bissen på og med godt forsvarsspil, pressede server og klogt angrebsspil vendte vi sættet, kom op på 12-12, 13-13 og 13-14 til KSV….14-14 men vi holdt hovedet koldt og vandt sættet 14-16!!!!

 

Og så var det tid til endnu en tur på landet.

 

Vi siger tak til Magius og Sofie som havde trodset regnen og fundet vejen til Sundbyhallen – deres hepning overdøvede alle andre i hallen (selv Amagers tromme og 10 tilskuer) – tak for opbakningen, i var fantastiske.

 

Dagens spiller blev undertegnet som kom ind med godt forsvarspil, gode server og en enkelt bold eller to som blev tampet i gulvet. Tak til Ane for himmelske muffins – i skrivende stund er der ikke så længe til næste kamp og erindringen om at både kagebagning og frugttjans er mig som står for, dukker pludselig op. Asta la vista- vi ses i hallen jeg har pludselig MEGET travlt.

Top!
Top!