KSV Banner : Dame1
  Home
 
Hovedmenu
Home
New player?
DSM 2017
Teams and practice
Vedtægter
Committees
Links for matches
Find us on Facebook
Contact
Login
Brugernavn:

Adgangskode:

Gem password

Glemt dit password?
Hvem er online?
Der er 38 gæster online.
H1 på skovtur PDF Udskriv E-mail
25. Oktober 2011
Tilføjet af Bülow

Efter en frisk sejr fra weekenden over Aarhus, skulle vi en tur til kildeskovshallen en torsdag aften. Da både Peter og jeg ikke havde tid til at komme hjem fra skole inden vi skulle mødes havde vi besluttet at starte vores optakt til kampen med et restaurant besøg. Efter 4 hottere og en masse sodavand var vi klar til at sætte kursen imod kildeskoven.

Gentofte havde valgt at tildele os et omklædningsrum, som vi åbenbart skulle delle med den lokale mormor gymnastikklub. Dette resulterede i at Kristoffer blev afbrudt hvert minut af damer 60+ som var en smule forbavset over at se Jørgen lave elastikøvelser kun iført boxershorts og sko, i deres omklædningsrum. Trods den lidt hektiske briefing blev vi alligevel klar til vores entré i hallen.

I 1. sæt starter vi en lille smule nervøst og kommer hurtigt bagud med et par point. Vi finder dog hurtigt roen i vores spil og begynder at spille med Gentofte. Sættet bærer præg af en del fejl fra begge sider, men det der giver os sættet, er Gentoftes mange servefejl mod vores høje serve niveau og lave fejprocent. Vi vinder sættet 25-21

2. sæt starter godt for os og vi er stadig med i kampen selv om Gentofte har skruet lidt op for gassen. Desværre får de via godt blokforsvar styr på sættet, og vi formår ikke at dæmme op for det. Gentofte vinder sættet sikkert 25-16

3. sæt bliver en lidt mere tæt affære, sættet er hele vejen igennem præget af mange fejl fra begge hold men også en masse god fighter gejst over hele linjen. Vi halter det meste af sættet bagefter med et par bolde og vi taber 22-25.

4. sæt får en rigtig kedelig start set med KSV briller, da vi lynhurtigt kommer bagud 2-9, men ved at knække Schultz-faktoren med taktiske server, lykkes det os at komme tilbage i kampen. Det bliver ikke til mere end det, for så lider vi under en meget tung servestime, fra den eneste spiller i ligaen som personligt har valgt at sponsorere en virksomhed, og vi taber sættet 19-25 og dermed kampen.

Jeg synes at vi kampen igennem gjorde en god figur, ingen havde forventninger om at vi ville vinde kampen, men vi havde troen på at det kunne lade sig gøre. Det er for mig rigtig positivt at vi bliver bedre fra kamp til kamp, hvad kan det ikke ende med hvis vi fortsætter denne udvikling?

Til sidst vil jeg gerne takke de af vores venner som var taget til kildeskovshallen, for at vise deres støtte. Selv om der var klart undertal af folk som var med KSV var det på ingen måde til at mærke på stemningen.

/Dylan

 

 

Top!
Top!