KSV Banner : Dame1
  Home
 
Hovedmenu
Home
New player?
DSM 2017
Teams and practice
Vedtægter
Committees
Links for matches
Find us on Facebook
Contact
Login
Brugernavn:

Adgangskode:

Gem password

Glemt dit password?
Hvem er online?
Der er 37 gæster online.
D4 - nu ikke ubesejrede.. PDF Udskriv E-mail
27. Oktober 2011
Tilføjet af Sara Pedersen

Det ubesejrede D4 hold mødte tidlig søndag morgen (d. 23/10) op klar til sæsonens tredje kamp, nu mod Glostrup. Nogle noget uvante placeringer skulle testes og vi var spændte på hvordan dette ville forløbe.

Kampen startede, som et meget godt helhedsbillede for resten af kampen, ikke prangende. Modtagningerne sad ikke i skabet, hvilket gjorde at vi ikke kom til mange gode angreb. En hæver-diagonal udskiftning midt i sættet som blot forvirrede (coach havde vist glemt at vi halvvejs er et nyt hold og flere derfor ikke havde prøvet denne form for positionsskifte), hjalp heller ikke så godt på vej og vi tabte sættet. 

1. sæt: 15-25

 2. sæt fortsatte lidt i samme stil. Der blev dog nu med lidt bedre styr på positionerne kæmpet mere for det. Især Lise kæmpede bravt i 6’er forsvaret hvor hun tog det ene angreb efter det andet. Trods dette tabte vi endnu et sæt stort.

 2. sæt: 12-25 

Jeg tror ikke jeg behøver sige meget om 3. sæt. Det var blot en fortsættelse af det 2. Og endte:

3. sæt: 11-25

Alt i alt ikke noget resultat vi kan være stolte af. Til tider blev der set godt spil fra vores side, men vi manglede generelt gejst og var ikke stabile. Glostrup var godt nok på et niveau lidt højere end os og var en del mere stabile, men ikke mere end at vi på en god dag sagtens kunne spille op mod dem.

Ærgeligt, ærgerligt tænker man og nu er D4 ikke længere et ubesejret hold, men vi vil se frem mod de næste kampe hvor vi stærkt vil prøve at komme igen!

Kampens detalje blev Liv der lavede en monsterblokade lige efter hun havde sagt til coach: ”Jeg er simpelthen så træt at jeg gerne snart vil ud” – ja det kunne vi se Liv :-/

Kampens spiller var et tæt løb mellem de to venstrehåndede diagonaler Stine og undertegnede (som dog mest spillede kant til dagens kamp). Jeg løb knebent af med sejren grundet min evne til at komme ind og skabe ro på banen og mit ellers udemærkede spil ;-)

- Sara 

 

 

 

Top!
Top!