KSV Banner : Dame1
  Home
 
Hovedmenu
Home
New player?
DSM 2017
Teams and practice
Vedtægter
Committees
Links for matches
Find us on Facebook
Contact
Login
Brugernavn:

Adgangskode:

Gem password

Glemt dit password?
Hvem er online?
Der er 40 gæster online.
The Empire Strikes Back, her Hvidovre PDF Udskriv E-mail
02. November 2011
Tilføjet af Laust

Så var tiden kommet til at spille vores 2. udebanekamp og adressen hed noget med friheden.

 Efter at have overværet industrielle bandeopgør hvor sømpistoler og skraldespande fløj gennem luften og en restaurant den sorte gryde med fuldt hus befandt vi os på vestegnens vagt udforskede territorium, hvor vi var alle var spændte på hvordan resten af dagen skulle forløbe. Efter en hurtig omklædning hvor Dylan tager os tilbage til de glade halvfemser ved at hive en Dax Wax op af tasken for at sætte løvemanken på plads, bliver Bording overrumplet af begejstring og støtter op om Dylans valg af voks og dermed starter trenden igen. Der går dog ikke længe før de tidligere bandeopgør rammer os. Bordings DNA ligger udover hele vores banehalvdel – denne gang i form af blod – da han er blevet ramt af en vildfarende skraldespand i forbifarten ved det tidligere nævnte bandeopgør.

Vi går ind opsatte ind til første sæt, hvor lige inden der bliver fløjtet til serv ændrer vi hurtigt taktikken til ”lad os se hvem der kan slå flest bolde ud” og ”servefejl tæller for 2”. Dette bliver udført til perfektion af hele holdet hvor der dog også ligger et højt modtagningsniveau og Mads fordeler også boldene godt, så den nye taktik bliver udført til UG og vi taber sættet 25-14

I 2. sæt og fulde af selvtillid da vi har vist at vi sagtens kan slå ud, ændrer vi taktikken til ”hvem kan slå hårdest i blokken” Igen er modtagning og hævning upåklagelig og det gør det nemt for os at slå rigtig hårdt i blokken som Hvidovre dog også er gode til at sætte op. Servefejlene tæller stadig dobbelt hvilke vi er gode til at holde. Efter at vise at vi er lige så gode til at slå i blokken som ud taber vi sættet med præcis samme cifre.

Hvidovre har sæt deres 2. kæde ind og Arrild melder på banen at det også kunne være fedt hvis vi spillede volley da det nu var grunden til at vi var kommet. Det lyder som et fornuftigt ræsonnement og servefejl tæller nu kun point til Hvidovre. Vi sætter serven over, slå uden om blokken og begynder at omstille på os at spille forsvar, eller i hvert fald forsøge, og vi kommer da hurtigt også betydeligt foran og Hvidovre må indskifte 1. kæden igen. Uden at det nogensinde bliver prangende vinder vi sættet selv om det dog bliver unødvendig tæt til sidst. 29-27. Dramaet i sættet sker da en usportslig optræden ikke bliver straffet ved Hvidovre hvor efter Tøf blokker Geovan så hårdt at det simpelthen udløser et gult kort at blive blokket så vildt.

I 4. sæt havde vi så fundet kamp gejsten og havde rent faktisk lyst til at vinde og spille op mod vores modstander på dagen. Desværre begyndte vores kære dommer par også at lege ”hvem kan dømme færrest tusch” eller ”hurtigste bold i gulvet” og uden at klandrer dem for nederlaget udgjorde de dog et stort frustrationsmoment for os.

Alt i alt var vi bare ikke særlige gode på dagen hvilket Hvidovre udnyttet fint og vi måtte slukøret tage hjem med et 3-1 nederlag da vi taber sidste sæt 25-21. Turens positive oplevelse var dog at de tilrejsende KSV fans var mere larmende og engageret end de forstenet Hvidovre fans. Stor tak til jer

Laust

Top!
Top!