KSV Banner : Dame1
  Home
 
Hovedmenu
Home
New player?
DSM 2017
Teams and practice
Vedtægter
Committees
Links for matches
Find us on Facebook
Contact
Login
Brugernavn:

Adgangskode:

Gem password

Glemt dit password?
Hvem er online?
Der er 50 gæster online.
GRRRR - D3 viser tænder PDF Udskriv E-mail
09. November 2011
Skrevet af Jesper Lerche Jakobsen

- for man tager ikke sæt fra os!

En dejlig kold søndag aften stod kampen mellem Frederiksberg 4 og os fra det fantastiske Dame 3 KSV. Det var vores tredje søndagskamp i træk, så vi var i vante rammer. Derimod var det F4's første kamp i sæsonen. Det betød også at vi ikke vidste hvad vi kunne forvendte af vores modstanderhold.

Vi var 11 spillere på D3's side under boldopvarmningen, og der var mindst lige så mange F4'ere på den anden. Til trods for de mange mennesker var der næsten dødstille i hallen - spændingen var enorm...

1. SÆT: Der var desværre stadig stille på banen i første sæt. Vi var muligvis lidt ukoncentrerede og skulle som sædvanligt lige i gang. Men F4 pressede os godt, og den manglende kommunikation gjorde ikke vores spil meget bedre. Vi samlede alt op - også de bolde som F4 skød langt ud af banen. Vi blev også meget påvirkede af at de gæve dommere ofte fløjtede sent, så vores motto blev hurtigt at vi spiller til der er fløjtet. Nødvendigheden af dette blev tydelig da vi "greb F4's center ud" efter at de havde haft fire berøringer. Dommerne havde dog ikke set det samme, så det var point lige direkte ned i F4's lommer. Sættet endte desværre 16 - 25 til Frederiksberg 4.

2. SÆT: Vi var nu endnu mere opsatte på at kæmpe til sidste blodsdråbe, for man tager ikke sæt fra Dame 3 ustraffet! Snørebåndene blev bundet og hårbåndene blev strammet, og så gik vi på banen til 2. sæt. Fokus var nu på vores eget spil, vi skulle spille lidt hårdere og lobbe mindre. Der blev foretaget et par udskiftninger og så var vi på sporet igen. F4 fortsatte dog presset og i et svaghedens øjeblik kan jeg huske at jeg tænkte: "vi klarer den aldrig". Men med solidt samspil, gode server, en masse fight og langt mere kommunikation endte 2. sæt 25 - 20 i D3's favør!

3. SÆT: We are back, så nu begynder vi at spille det spil vi plejer = god volley. Taktikken var stort set den samme som i 2. sæt; angreb skal langt i hjørnerne (det var intet problem når man får verdens bedste hævninger) og roen i forsvaret skal forsætte. Vi spillede endda så godt at de mange tilskuere (jeg tror der var 4) klappede! Endnu en gang fik vi bevist at vi har en bred trup på D3, og med flere indskiftninger holdt vi niveauet i top. Derfor blev indskiftningen af Halleli direkte til servepladsen kåret til kampens detalje i og med at hun servede sættet i hus 25 - 15.

4. SÆT: Her var der ingen mulighed for at stoppe de farlige orange tigere fra D3, så til trods for lidt rod i opstillingen hentede vi også dette sæt sikkert hjem 25 - 7. Hvilket i høj grad blev afgjort af vores fortsat rolige, kontrollerede men barske spil, og vores pres i serverne - Sarah servede næsten huller og i hvert fald rædsel i de stakkels Frederiksberg 4.

Dagen afsluttedes som sædvanligt af spiller/deltalje-afstemning og lækker kage. Kampens spiller blev Sarah for hendes fantastiske server og hævninger, men vores brede trup blev også vist med stemmer på Sus, Kirsten, Signe, Halleli og Eva. Detaljen blev som sagt Halleli's ankomst til kampen med en servestime som vandt 3. sæt.

Tak for endnu en fantastisk kamp tøser og den herre!

Top!
Top!