KSV Banner : Dame1
  Home
 
Hovedmenu
Home
New player?
DSM 2017
Teams and practice
Vedtægter
Committees
Links for matches
Find us on Facebook
Contact
Login
Brugernavn:

Adgangskode:

Gem password

Glemt dit password?
Hvem er online?
Der er 58 gæster online.
Nervepirrende pokalkamp: Lyngby-Gladsaxe vs H2 PDF Udskriv E-mail
11. November 2011
Tilføjet af Rasmus Neergaard Jacobsen

Holdet var mødt i god tid i Engelsborghallen, undtagen coach Georgi for hvem hallens beliggenhed var et større mysterium.

Efter en glimerende opvarmning øresønderrivende musik var vi klar. Vi startede godt med et par point, men så skulle vi modtage. Ups og så havde LG seks point. En time-out og så kørte vi igen. Vi fulgtes godt ad op til 17-17 hvorefter vi tilsyneladende holdt op med at spille volley og LG lukkede sættet 25-17.

Til andet sæt blev der justeret på opstillingen. Jonas flyttede ud på kanten, hvor han idag viste sig noget farligere (så længe LG huskede at stikke noget op han kunne skyde efter :-)). Vi spillede generelt godt i et sæt der bølgede noget frem og tilbage, men mod slutningen trak vi fra og vandt sættet sikkert 25-18. Tredje sæt lignede det foregående og vi vandt 25-21. I fjerde sæt startede vi som de to foregående, men LG manede sig op og pludselig var nede med 7. Vi gav den en skalle og kom næsten op, men så ned igen. Ved 14-22 kunne man måske have givet op, men det er der jo ingen grund til. Efter 23-23 lykkedes det dog endelig LG at sikre sig sættet.  Men efter vores comeback var vi mentalt ovenpå, så femte sæt startede med en god stime til KSV. Vi blev dog godt hjulpet på af en række en række fejl fra LG. De tog time-out ved 1-5, men lige meget hjalp det. Vi kørte sejren sikkert i hus med 15-7 og kom en tur på landet. Georgi lærer nok også teksten hvis vi fortsætter sådan..

Og et par af de skæve:
Mikkel viste rigtigt godt spil på midten indtil han blev ramt hårdt af nemisis efter den gode kommentar under time-outen: "jeg har ikke tabt en eneste bold". Det holdt så indtil næste boldberøring. Kim spillede rollen som den usynlige diagonal, hvor det meste lykkedes, selv baghåndssmashen virkede. Jesper mente ikke at der var brug for pandekager: forsvar med foden -hævning-smash og så var den boldt vundet.  Og Gnistrup lavede de skarpeste bagger-angreb-fra-forsvar set længe.

/Rasmus

Top!
Top!