KSV Banner : Dame1
  Home
 
Hovedmenu
Home
New player?
DSM 2017
Teams and practice
Vedtægter
Committees
Links for matches
Find us on Facebook
Contact
Login
Brugernavn:

Adgangskode:

Gem password

Glemt dit password?
Hvem er online?
Der er 41 gæster online.
Én kant, én center, skiftende hævere og lidt fyldspillere var desværre nok for Fortuna. PDF Udskriv E-mail
15. November 2011
Skrevet af Mette Christiansen

Hold da op hvor var vi bare klar til kamp i søndags i Hillerødgade, hvor vi tog imod Fortuna Odense! Vi havde den længste opvarmning længe set (så der er ingen undskyldninger at hente der.)

Mest husker jeg egentlig fra opvarmningen at Maria smadrede den ene fly ned efter den anden, så den sad lige i skabet til kampstart.. En anden smuk detalje fra serve-opvarmningen var at Ida efter at have fået meget stor ros for en serv efterfølgende kvitterede med at svinge sig helt op på et ” din var da også ok..” på en efterfølgende killer-serv udført af undertegnede, hmm kan være der skal arbejdes lidt med den positive feedback...J

I 1. sæt starter vi godt og kommer vist foran med 3 eller 4-0. Men på den anden side har de en spiller med tur i serven – og den lille konkurrence slap Fortuna bedst fra. Vi kommer i hvert fald bagud med en del point, og halter efter hele første sæt. Det er 2 spillere, en center og en kant,  der afgør alle bolde for Fortuna, hvorfor Coach Magius forsøger at justere blok-taktikken. Det må man så sige var med en del større succes på centeren, hvor Maria fik ret godt fat, end på kanten hvor Fortunas nr. 4 fortsatte med at slå boldene ned om ørerne på os. Men vi fik dog også slået nogle bolde ned, og spillet noget godt forsvar, så vi var langt fra opgivende efter det første sæt, som Fortuna vandt 18-25.

I andet sæt bliver Fortuna holdt fra de værste servestimer (så vidt jeg husker) så vi fulgtes meget godt gennem det meste af sættet. Vi var foran i lange perioder og også foran 23-21 eller noget i den stil. Så bliver spillet desværre noget nervøst og vi taber sættet 23-25 – surt!! (Irriterende at jeg ikke kan huske mere af det her sæt, for det var der hvor vi spillede bedst..)

I 3. sæt kommer vi virkelig dårligt fra start, de bolde der bliver modtaget op tabes efterfølgende på personlige fejl i enten hævning eller angreb. Lynhurtigt er vi bagude 1-10 på trods af en time-out ved 1-5, hvor vi igen bliver mindet om den gyldne mulighed for lob i spanden (den slår sjældent fejl..). Der forsøges med et par udskiftninger, men lige lidt hjælper det - vi taber sættet 16-25.

På trods af nederlaget var der en masse god ros til flere forskellige spillere, da vi skulle afgøre hvem der skulle have æren af at blive kampens spiller.. Jeg husker især at Helle K fik mange stemmer for dejligt stabilt forsvar og en masse snak og at Ida blev fremhævet for sit sædvanlige høje angrebspres. Men bedst af alle på dagen var Maria med sine fantastiske bloks og gode angreb!!

Vi tager dem på udebane gør vi!!

-Mette

PS: Den fly, der var lagt i ovnen til i opvarmningen, lod vente på sig, og da den endelig blev hævet var der desværre opstået en mindre misforståelse, så den blev hævet ud i tom luft… Er dog sikker på at den kommer til god nytte en anden gang inden længe..

Top!
Top!