KSV Banner : Dame1
  Home
 
Hovedmenu
Home
New player?
DSM 2017
Teams and practice
Vedtægter
Committees
Links for matches
Find us on Facebook
Contact
Login
Brugernavn:

Adgangskode:

Gem password

Glemt dit password?
Hvem er online?
Der er 67 gæster online.
Øv hvor er det kedeligt at lave kampreferat, når man taber! PDF Udskriv E-mail
21. November 2011
Tilføjet af Katrine

Vi kom til Valby med blandede følelser. Både D3 og D4 havde mødt Diramo sidste år. Det ene møde havde en lidt lykkeligere slutning end det andet og da vi på D3 er en god blanding af begge hold, plus et par dejlige nye spillere var gensynsglæden med Diramo splittet.

Vi var dog alle klar over, at det ville blive en svær kamp og at vi skulle være klar i forsvaret. Boldene kunne komme hvor som helst på banen og deres forsvar ville pille de fleste af vores bolde – skide irriterende!

Og vi fik ret…

Første sæt bruger vi på at organisere os rigtigt i forsvaret, vi piller blokken ud undtagen på deres centerangreb, vi skubber et og fem lidt frem og seks tilbage og gør brug af den svære teknik: Snak sammen.

Vi taber desværre første sæt, fordi vi ikke er hurtige nok til at omsætte alt den nye viden, med 25-21.

Andet sæt formår vi at tage brug af alt det, som vi har lært af første sæt og vinder 25-14.

Tredje og fjerde sæt gider vi ikke skrive mere om, vi taber 26-24 og 25-21!

Alt i alt var det faktisk en god kamp og rimelig lærerig! Vi havde nogle rigtig gode angreb, modtagninger, hævninger og kommunikationen var i top det meste af tiden.

Vores problem var, at vi tabte tålmodigheden, når bolden havde været over nettet en fem – seks gange, så ville vi bare gerne afgøre den, hvilket ikke altid endte så godt.

Maria D blev kampens spiller meget velfortjent. Hun var sindssyg stabil hele kampen igennem. Hun havde lange servestimer og rigtige gode angreb. Hun vandt mange af vores point.

Derudover var Signe også meget stabil i kampen, havde gode angreb og et dejligt forsvar. Eva skal også nævnes for rigtig godt forsvar og selvfølgelig vores Libero Julie, som havde skønne modtagninger og en elegant pandekage, som hun vandt kampens detalje på.

Piger, jeg er meget fortrøstningsfuld og synes faktisk, at vi som hold spillede en ret god kamp. We will be back!

 

 

 

 

 

Top!
Top!