KSV Banner : Dame1
  Home
 
Hovedmenu
Home
New player?
DSM 2017
Teams and practice
Vedtægter
Committees
Links for matches
Find us on Facebook
Contact
Login
Brugernavn:

Adgangskode:

Gem password

Glemt dit password?
Hvem er online?
Der er 20 gæster online.
Cowboyderne mod indianerne D4-FRB – nu med sejrsrim. PDF Udskriv E-mail
24. November 2011
Tilføjet af Lise Marie Møller

Cowboyderne mod indianerne – nu med sejrsrim.

Et spændende tæt opgør mellem KSV D4 og Frederiksberg5.

Fulde af energi, opsat hår og lækker makeup mødte vi op i hallen til kamp mod Frederiksberg og ikke mindst det obligatoriske holdbillede skulle tages. Lækre og glade var vi klar på foto inden opvarmningen til kampen, men coach K svingede pegefingeren, og vi fik en kollektiv straf for at nogle kom for sent. Resultatet blev at billedet skulle tages EFTER kampen. Damn!

Frustrerede over at billedetagningen måtte udskydes, blev vi enige om, at kampen skulle vindes, så selvom makeuppen vil være svedt af, skulle vi stadig ose af triumf og sejr.

1 Sæt

Et bragende 2-3-GO inden vi går på banen. Vi mister hoved ind imellem, men får det alligevel med og vinder sættet med 25-22. Intet mindre kunne gøre det.

2 Sæt

Vi starter ud med at spille tæt mod Frederiksberg. Pludselig får vi hoved med os. En sikker servestime begynder, Frederiksberg forsøger sig med at psyke os med en timeout, da vi ligger i klar førerposition med 14-8… men denne gang har vi hoved 100 procent med og ingen kan slå os ud! Vi ”står med palmerne” (synonymord for ”sejr” i word??). Vi fortsætter servestimen! Yeahh! Og igen råber Frederiksberg på en bange timeout. Vi fører nu 19-8. Tæt på at sejre, begynder vi at tage let på det og vi tænker sejren allerede er i hus, men vi har igen glemt hovedet (det er coach K, der konstant snakker om hoveder, så det gør jeg også). Frederiksberg giver igen af samme skuffe og laver en servestime mod os. Og coach-K råber to timeout 20-16 0g igen ved 20-21. Nu bliver der snakket om indianerbolde, så går jeg vel ud fra, at vi er cowboyderne. Så indianerne har nu lusket sig ind på os og fører med 1 point. De har puttet gift i deres pile. Vi er enige om, at vi skal skyde med skarpt og være hurtigere end vores egen skygge. Vi spiller lidt roulette og vinder sættet 27-25 over indianerne.

Sæt 3

De fortsætter med deres indianerbolde og vi forsætter med vores skarpe skud og med at være hurtigere end vores egen skygge. Vi spiller tæt, indianerne – ja, rødhuderne forbander os langt væk rundt om deres totempæl. De bliver ved med at råbe, de er røde (deres trøjer er røde) og deres kampråb er 2-3-rød), ja vi ved de er røde, de behøver ikke at fortælle os det. Totempæl og regndans virker ikke!

Liv-the kid prays to god! (mens hun server - se hendes serv og i kan nikke genkendende) og Frederiksberg kan ikke følge med. Slam!!! En hellig hånd! Stakkels rødhuder kunne ikke koncentrere sig over det guddommelige syn og Liv ender sættet med 25-23.

Detaljen gik til Julia for hendes smukke serv hun måske lidt for længe beundrede, Serven bliver overraskende kastet direkte tilbage på vores side af banen. Midt i Julias beundring af serven går det op for hende at den returnerende bold er på vej tilbage til hendes forsvarsområde lige over ved 3 meteren og i et elegant kast formår hun at hente bolden op og kaste den over på Frederiksbergs side igen.

Kampens spiller gik til undertegnede for at være hurtigere end sin egen skygge og dermed nå indianerboldene samt en lang stabil servestime.

By/ Lise Marie Møller

Et sejrs rim!

En hellig hånd

Blev den afsluttende bold

Efter vi havde spillet tæt

I alle 3 sæt

var vi klar til lækkert sejrsfoto

dog vandt vi ikke 102 millioner i lotto

Mon billede snart bliver loadet op

Så alle kan se D4s svedige-sejrs-krop

Lad os være hurtigere end vores egen skygge

På lørdag kan vi ej lade os psyke

Kamp mod USG

Ærkefjenderne mod KSV.

Om ikke andet!

Får vi det sjovt til juleballet.

 

Top!
Top!