KSV Banner : Dame1
  Home
 
Hovedmenu
Home
New player?
DSM 2017
Teams and practice
Vedtægter
Committees
Links for matches
Find us on Facebook
Contact
Login
Brugernavn:

Adgangskode:

Gem password

Glemt dit password?
Hvem er online?
Der er 46 gæster online.
København vinder over Vestegnens WC-hold PDF Udskriv E-mail
25. November 2011
Skrevet af Ea Papsø Løwenstein
Slaget skulle stå i Tjørnhøhallen en søndag eftermiddag hvor "nogen" havde stjålet alle vores tilskuer ved at lægge en banal fodboldkampen samtidig.

Spændingen startede allerede på vej derud, hvor vi stødte på horder af Brøndbyfans og lækre uniformeret politibetjente – var lige ved at afsætte Dorte til ordensmagten, men vi havde brug for hende – det skal i høre mere om senere…

 

Vi var en lille trup afsted, med kun to udskiftere, men i sidste øjeblik kom Brit ræsende fra Sverige. Dette endnu en vigtig brik til sejr. Jeps i læste rigtigt – 3-2 til os!!

 

1. sæt.

Vi stater langsomt og følges ad til midt i sættet, hvor vi trækker fra og får sæt bold ved stillingen 24-23. Men de unge WC-piger er bedst til at holde hovedet koldt og de snupper sættet 30-28.

 

2. og 3. sæt

Vi vinder 2 og 3 sæt med yderst stabilt modtagningsspil, kloge angrebsspil og gode servestimer fra Brit og Margretha. Brit levere flere fine angreb, bl.a. et monstersmash lige i hoved på modstanderens stakkels diagonal, som efterlader et stort rødt aftryk i hoved og en trøstende kommentar fra sin træner ”så kan du lære at spille højt forsvar;-)”

 

4.Sæt

Humøret er højt og vi har styr på det, men koncentrationen begynder at slippe en smule. Flere personlige fejl og de gode takter fra 2. og 3. sæt er ikke helt at finde, så 4. sæt går til Brøndby.

 

5. sæt.

De gode takter er fundet igen og ved stillingen 7-8 trækker vi fra til 8-12. Brøndby kommer med et par gode angreb men vi holder fast og ved stillingen 10-14 tager de time-out. Vi har serven, Dorte (ivrig for at komme ind og serve), skiftes ind og vupti så skal vi på landet!

 

Generelt en spændende kamp men hvor Brøndbys spil var domineret af nr. 13. Den eneste WC spiller som holdt dem inde i kampen sammen med deres ene hæver som havde en god springsvæveserv foruden de to elitespillere de havde med som støtte.

 

Tak Mette B for at tilbringe søndag eftermiddag sammen med os. Tak til Margretha for lækre lækre muffins. Undertegnet løber med titlen som dagens spiller for højt modtagningsniveau og kloge angreb. Strærk efterfulgt af Ane som runner-up til dagens bedste spiller og med hoved under armen kommentar ” så vandt vi 4-1 over Brøndby”

Top!
Top!