KSV Banner : Dame1
  Home
 
Hovedmenu
Home
New player?
DSM 2017
Teams and practice
Vedtægter
Committees
Links for matches
Find us on Facebook
Contact
Login
Brugernavn:

Adgangskode:

Gem password

Glemt dit password?
Hvem er online?
Der er 30 gæster online.
Stod den 11-20 til dem? Godt, jeg ikke vidste det, da jeg skulle ind og serve! PDF Udskriv E-mail
26. November 2011
Tilføjet af Julie Lee

D. 31/10-2011 var træningsaften konverteret til kampaften. D3 skulle møde Team Køge 2 på hjemmebane i Korsgadehallen - en kamp, der havde ladet vente på sig, idet Køge havde bedt om at få kampen flyttet, så de kunne få deres ungdomsspillere hjem fra talentlejr... bum-bum! Det taktiske oplæg gik som sædvanligt på, at vi skulle spille vores spil og kommunikere godt i alle spillets faser. Som en særlig instruks til netop denne kamp havde vi fået besked på at bryde ud i vild jubel efter hver eneste vundne bold. Træneren mente, at dette ville ryste de purunge piger fra Køge, og det skulle vise sig at holde stik.


1. sæt bød på godt og sammenhængende spil fra D3. Under smash- og serveopvarmningen havde vi udset os Køges to tårnhøje blondiner - ifølge rygtet, begge døtre af landstræner, Sven Brix - som værende deres farligste våben. Fra en Køge-insider havde vi ellers hørt noget om, at de havde to rutinerede spillere, som både slog og servede godt, men det så vi ikke meget til i kampen. De unge piger spillede udmærket, og klarest i erindringen står blondine 1's svæveserver, som desværre indbragte dem et par points i træk på popcorn. Til gengæld lykkedes det os at komme godt fra start og lægge ud med det spil, som vi også har vist i de foregående kampe. Selvom skiftet fra D4 til D3 har betydet, at vores centere nu har skullet vende sig til at spille med libero, har de ikke glemt, hvordan man kaster sig efter boldene. En lækker detalje er, da Katrine lykkes med et baglæns flyveslagsoverspil efter et par noget sløje 1.- og 2.-berøringer. Ved hjælp af det gode kollektive D3-spil vinder vi sættet sikkert 25-13.


Man skulle tro, at vi havde taget talemåden, at "man starter forfra i næste sæt", lidt for bogstaveligt. 2. sæt mindede en del om vores første sæt mod Frederiksberg 4, hvor vi spillede mærkeligt usammenhængende. Selvom det lykkedes at modtage blondinens første svæveserv op til et herligt angreb, kunne man pludselig læse den ubehagelige stilling, 11-20, på tavlen (hvis man ellers havde kunnet se den). På dette tidspunkt foretager vores coach en taktisk udskiftning: Lone, som til alt held ikke aner, hvad stillingen er, kommer direkte ind og server en god lille serie. Køge får dog serven igen, og på vores bænk er der nu bred enighed om, at vi umuligt kan hive sættet hjem. Vi spiller alligevel ufortrødent videre, da halvdelen af holdet ikke kender stillingen, og man på bænken mener, at det trods alt er vigtigt at få momentum med sig ind i næste sæt. Men, men, men! Ligeså stille falder der ro over vores spil, og Katrine får justeret sit blokadespil og lægger et monsterlåg på modstandernes center. De rutinerede spillere er frustrerede, og de unge piger er forstenede. Da stillingen er kravlet op på 18-23, Hører man kommentaren: "Kom nu piger! Tro på det!". Dette kunne forventes at komme fra D3's coach, men nej! Det er såmænd Køges bænk, der finder tiden moden til sådan en kommentar.... 2 points fra sætsejr, foran med 5... hmmm... Nåmen, når de nu ikke VIL have sættet, er D3 ikke sene til at tage endnu en serie til sætsejr 25-23. Først på dette tidspunkt går situationens nu afværgede alvor op for Lone, og hun ytrer den famøse sætning: "Stod den 11-20 til dem? Godt, jeg ikke vidste det, da jeg skulle ind og serve!"


Efter en god gang jubel over, at et ekstremt faretruende nederlag er vendt til en sejr, skal 3. sæt bare hives hjem. Desværre sniger der sig på mystisk vis en del fejl ind i vores spil, hvor rigtigt gode aktioner efterfølges af mindre gode. Heldigvis viser vi os stærkest i fintespillet: Hvad der ligner en forvirret center, der vil på banen en rotation for tidligt efterfulgt af et lidt sjusket forsvar, er faktisk en listig manøvre designet til at lulle modstanderne i søvn. Dette baner så vejen for næste "angreb", hvor det, der ligner et overpass efter en dårlig modtagning, i virkeligheden er et overlagt træk, der får deres hæver til at hæve bolden flere meter udover sidelinjen: http://www.facebook.com/video/video.php?v=10150388725443882. Snedigst af alle finter er dog den, hvor vores vikarierende diagonal, Signe, melder en backspike, selvom hun faktisk er netspiller. Dette får Køges forsvar helt ned på hælene, og Signe kvitterer med et stående 60'erangreb dybt i 5'erhjørnet, som forsvarsspilleren kun kan kaste sig forgæves efter: http://www.facebook.com/video/video.php?v=10150388775468882. Vundne points på disse utroligt velindøvede detaljer samt det, at vi lige har vist, at vi kan stramme grebet, uanset en ellers håbløs situation, holder frustrationerne fra at trænge ind på vores banehalvdel. På modsatte side viser Køge ligeledes god moral ved at hæve deres spil en smule, men da vores blokader er nu begyndt at sidde, modtagningerne fordeles til gode angrebsmuligheder, og vi i det hele taget får kommunikationen på plads, får Køge aldrig lov at komme rigtigt tæt på. Vi runder sættet af med ro og ganske fint spil. Sættet vindes 25-19, og vi kan dermed danse rundt i ring:)


Der var mange gode detaljer som beskrevet ovenfor. Desuden byder vores træner løbende ind med velovervejede taktiske træk og småjusteringer og ikke mindst flotte jubelscener på sidelinjen. Mads fra H1 leverer også en pragtpræstation ved at holde balancen på den improviserede dommerstol hele kampen igennem. Igen var der tæt kamp om at løbe med titlen som kampens spiller. Det endte dog med at blive Sarah, der som vanligt styrede det offensive spil godt og servede fremragende.

Sidst opdateret 04. December 2011
Top!
Top!