KSV Banner : Dame1
  Home
 
Hovedmenu
Home
New player?
DSM 2017
Teams and practice
Vedtægter
Committees
Links for matches
Find us on Facebook
Contact
Login
Brugernavn:

Adgangskode:

Gem password

Glemt dit password?
Hvem er online?
Der er 38 gæster online.
D2 og Bodegabussen PDF Udskriv E-mail
28. November 2011
Skrevet af Maria Sterndorff
Jeg er morgengrumpy over at skulle stille kl. 7 lørdag morgen for at køre til udekamp, men alligevel bobler det lidt i maven af forventning om en rigtig sjov dag og aften. D1 og D2 skal begge til kamp mod DHV i Hjallese ved Odense, mens H1 skal hele vejen til Århus. Der er arrangeret fælles transport, så de mange spillere kan følges til kamp og senere hjem til klubbens julefrokost. Det er stadig mørkt og bundkoldt da vi mødes, og jeg griner lidt af Camilla, da hun taler om, at det er en bar-bus, der skal transportere os over Storebælt. Det kunne være sjovt tænker jeg, og taber underkæben ned til knæbeskytterne, da der rent faktisk dukker en rullende bodega med violette neonlamper og dansegulv op på Valdemarsgade. Genialt, selvom vi nok alle må indrømme, at partybussens fulde potentiale først blev udnyttet på hjemturen.
 
Vel arriveret i Odense bliver det tid til kamp. DHV ligger p.t. under nedrykningsstregen, så vi er optimistiske, hvilket nok holder nerverne i skak.
Det starter alligevel lidt skidt for KSV. Et lidt aparte angreb fra DHVs kantspiller resulterer i en forvirrende blokade, og Astrid lander uheldigvis på undertegnedes fod og vrider om. Øv. Efter førstehjælp til Astrid kan vi fortsætte, og vi slipper for flere uheld. Puha. Vi spiller godt og roligt, og trækker relativt hurtigt fra DHV, som har voldsomme problemer med at få modtagningen frem til nettet. Der kommer derfor mange angreb fra bagkæden, og vi har rigeligt held (læs: D2-talent) med at få spillet forsvar og vinde bolden i transitionen. Specielt har Nana lange servestimer, og DHV popper hendes bolde på stribe. Vi vinder sættet mageligt 25-14.
 
Andet sæt ligner det første i begyndelsen. Vi trækker fra DHV tidligt i sættet, og lægger os komfortabelt foran 21-11. Det ligner en nem sætsejr, men så tager DHV det tunge skyts frem i serven, og vi får problemer. Camilla lægger nogle fine modtagninger ind, men vi kan ikke få afgjort bolden i angrebet. Heldigvis får vi sideoutet ved 23-20, da DHV blokker ud, og vi vinder sættet til sidst, men kun 25-21.
 
Vi på D2 er så søde væsener, at vi ynder at tildele vores modstandere et enkelt sæt, så de ikke skal gå tomhændede hjem, hvis de taber. Beundringsværdigt som det er, koster det os i den samlede stilling, så det var besluttet på forhånd, at vi ikke ville afgive sæt. Denne lørdag følte vi os åbenbart i gavehumør alligevel (måske grundet en forestående julefrokost), og forærer 3. Sæt til DHV. Vi skifter massivt ud i begyndelsen af sættet, og det skaber muligvis lidt forvirring på banen. Vi er meget bagud, men kommer godt igen til sidst, blandt andet hjulpet af endnu en lang servestime fra Nana. Vi taber dog sættet 18-25.
 
I fjerde sæt får vi ro på spillet igen. DHV har problemer i både serv og modtagning, og vi har styr på dem i forsvaret. Angreb fra DHV kommer enten fra bagkæden, eller som lop på kanterne. Det har vi fat i. Maria D. er supereffektiv på centeren, og spiller generelt en rigtig god kamp. Vi vinder det sidste sæt 25-13, og kan smutte sejrrige i omklædningsrummet, hvor vi bliver tryllet om fra svedige til hotte.
 
Så var der bare tilbage at hoppe på partybussen, og køre til julefrokost hjemme i København. Jeg skal hilse og sige, at vi fik fuld valuta for bodegabus-pengene på hjemturen. Vi kørte ikke så hurtigt, javist, og vi måtte stoppe to gange i løbet af de ungefär 160 km for at lukke tissetrængende KSV’ere af bussen. Men aldrig har en bus rytmegynget hen ad motorvejen på smukkere facon. Da capo.
 
Nana blev kampens spiller for anden gang i træk. Hun har stabilt spil i hele kampen, og tager mange point for os både i angreb og serv. Stor tak til Ea og Søren, der var effektive på sidelinjen som lånecoaches.


Top!
Top!