KSV Banner : Dame1
  Home
 
Hovedmenu
Home
New player?
DSM 2017
Teams and practice
Vedtægter
Committees
Links for matches
Find us on Facebook
Contact
Login
Brugernavn:

Adgangskode:

Gem password

Glemt dit password?
Hvem er online?
Der er 43 gæster online.
En kold og mørk lørdag morgen PDF Udskriv E-mail
28. November 2011
Skrevet af Pernille (D1)

Lørdag morgen kl 6.55 stod to damehold og et halvt herrehold klar foran idrætsfabrikken og ventede på partybussen der skulle bringe os til henholdsvis Odense og Århus. Da bussen var forsinket nåede de fleste af herrerne frem inden vi satte kursen mod vest. Efter 2 timer ramte vi Odense og damerne stod af bussen til en hal der var låst L. Men efter en rask lille gåtur var hallen blevet åbnet og vi kunne komme ind i varmen.

Og så til kampen. Vi vinder første sæt sikkert med stabilt spil hele vejen rundt, dog uden at vi for alvor kom op i højeste gear. Og efter sættet er vi enige om at DHV nok har mere at byde på – de ligger trods alt nr 2 i rækken. Det skulle vise sig at holde stik da DHV vinder 2. og 3. sæt. Vi spiller egentlig ganske udmærket volley (men mangler nok lige det sidste gear), men vi har svært ved at holde deres landsholsspillers serv og så får de for mange points på lop i spanden. I fjerde sæt er det så vores tur, vi får lidt bedre fat i spillet og da Anne samtidig får en god lang stime i serven står det 2-2 i sæt og det ene point er hjemme. Herefter går strømmen i hallen, og ingen ved hvad der egentlig skete. Men da der bliver lys igen har DHV vundet sættet og vi må se os slået 3-2.

Overordnet set var det en god kamp mod en god modstander, og på hjemmebane så bliver det med sejr til os. Kampens spiller bliver en tæt affære hvor undertegnede vinder med mindst mulig margin til Margretha og Kirstine. Vigtigst af alt er at vi stadig ligger nr 1 i tabellen, og der har vi tænkt os at blive!

Efter et bad kunne vi se D2 slå DHV med 3-1 og så var stemningen sat til en god tur hjem i partybussen. Og vi når idrætsfabrikken lige til julefrokost-start J

Top!
Top!