KSV Banner : Dame1
  Home
 
Hovedmenu
Home
New player?
DSM 2017
Teams and practice
Vedtægter
Committees
Links for matches
Find us on Facebook
Contact
Login
Brugernavn:

Adgangskode:

Gem password

Glemt dit password?
Hvem er online?
Der er 55 gæster online.
Topvolley i Idrætshuset på lørdag PDF Udskriv E-mail
02. December 2011
Skrevet af KSV

Så er det ved at være tæt på!

På lørdag skal vores førstehold i vælten til årets måske mest omtalte volleykamp. Ikke nok med at det er blevet annonceret vidt og bredt på facebook, nu har begivenheden minsandten også fundet vej til de lokale medier, hvor vores førstedrenge stjæler billedet.

Kampene starter kl 16, men vi ser gerne folk er der allerede 3 kvarter før til lidt spas. Husk at der vil blive solgt øl, vand og andet i hallen, så tag nogle moneter med og støt din klub! 

Det har summet i hjørnerne om udarbejdelse af bannere og kampsange, hvilket kun har gjort førsteholdene mere tændte på at levere en toppræstation, der er arrangementet værdigt.  

I eliteudvalget er der gjort et fantastisk stykke arbejde for at få dette event til at blive noget ganske særligt. Der er blevet trukket på kræfter både inden og udenfor klubben, og det hele kulminerer forhåbentlig på lørdag. 

Hvis vi ikke har sagt det nok så siger vi det igen. Tak til alle dem der har hjulpet til for at få denne dag til at gå over i KSV-historien som en ganske særligt (og sikkert også lidt underlig dag).

Tak til Sarah Gadegaard, Camilla Tolmark, Ann Cathrine Beyer, Jesper Nielsen, Jesper Lerche, Bo Knuthsen, Henrik Büchner, Martin Olafsen, KSV's bestyrelsen for ikke at ryste på hovedet af os, når vi luftede vores (læs Pau's,red.) tossede ideer. Og selvfølgelig til Østerbro lokalsprøjte for at annoncere vores lille kalads. En stor tak også til D1 som står for cheerleading og til alle dem der hjælper til med tjanser. 

Sikken en fantastisk klub vi spiller i!!  

Vi glæder os, er spændte og håber at i får en sjov dag sammen med os!

Vel mødt! 

 

Sidst opdateret 02. December 2011
Top!
Top!