KSV Banner : Dame1
  Home
 
Hovedmenu
Home
New player?
DSM 2017
Teams and practice
Vedtægter
Committees
Links for matches
Find us on Facebook
Contact
Login
Brugernavn:

Adgangskode:

Gem password

Glemt dit password?
Hvem er online?
Der er 41 gæster online.
D3: Dame3 på kontoret PDF Udskriv E-mail
28. Februar 2006
Tilføjet af Christian Weile

Søndag den 26/2 mødte dame3 GIC ude, en kamp som skulle vindes og helst solidt. Herrene der spillede inden havde pænt trukket kampen ud i en femsætter så den ene USG træner kunne nå frem til kampstart (hovsa...) Vi vidste fra tidligere at GIC ikke spillede specielt pæn volley og søndagens dont havde derfor mest karakter af "endnu en dag på kontoret".

USG - GIC: 3-0 (25-18; 25-19; 25-19)

I efteråret tabte pigerne fra D3 til netop GIC i en lidet mindeværdig kamp. Derfor var de også opsat på en revanche med stil mod et hold som på papiret er langt under deres niveau.

Kampen blev som forventet mere en opvisning i vilje og gratisbolde end en egentlig velspillet kamp. GIC slog sjældent (på nær deres ene kant der slog rigtig godt men meget forudsigeligt) og benyttede sig ofte af lange 2. gangs-overspilninger fra hæveren. Vi har før haft problemer med at spille mod den slags volley, da vi ender med at gå ned i tempo og lave for mange fejl.

Vores super-effektive forsvar var også denne dag på pletten og kunne relativt nemt pille gratisbolde på stribe op (næsten) til Therese. Deres hårdtslående kantspiller slog kun diagonalt og efter en lille tilpasning havde vi enddog rigtig godt fat i hende. Ved ikke hvor mange gange hun slog direkte på en velspillende Mette der let kunne pille hendes slag.

De tre sæt lignede meget hinanden med de to hold tæt i første halvdel af sættet og en USG dominans i anden halvdel. I alle sæt var det som om dame3 lige skulle bruge nogle bolde på at kigge GIC ud før de endeligt satte tempoet op og kørte fra dem, godt hjulpet på vej af et højt servepres.

En god dag på kontoret (...og vejret var godt) overstået og dame3 kunne se tilbage på en godkendt indsats med en solid sejr. Spillet var ikke det pæneste, hvilket heller ikke var at forvente mod en modstander som GIC, men alligevel var der masser af gode takter i forsvar og angreb.

Tak for god kamp!

"Vi skal med USG på landet..."

Sidst opdateret 06. Marts 2006
Top!
Top!