KSV Banner : Dame1
  Home
 
Hovedmenu
Home
New player?
DSM 2017
Teams and practice
Vedtægter
Committees
Links for matches
Find us on Facebook
Contact
Login
Brugernavn:

Adgangskode:

Gem password

Glemt dit password?
Hvem er online?
Der er 31 gæster online.
“Nervepirrende D4 kamp mod Farum/Holte” PDF Udskriv E-mail
02. December 2011
Tilføjet af Anne Louise Skoven

En ellers helt almindelig mandag aften den 28. november mødte KSV D4 op i forventning om en kamp uden de vilde udfordringer. Denne aften skulle dog vise sig at blive meget mere nervepirrende..


Ingenting var som forventet. Pointskemaerne var væk, dommerne udeblev og modstanderne var ikke til at øjne!!!

Så mens en nervøs Coach K ledte efter pointskemaer, spejdede damerne efter det grønne og urutinerede (ifølge rygterne) pigehold fra Farum/Holte. Da troppede det gode solide KSV-bagland op med et par stand-in dommere og et modent modstanderhold mødte op et par minutter før kampstart.
Således sluttede aftenens nervepirrende del..

Rygtet om en knap så udfordrende kamp var på sin plads, og damerne fra KSV indledte således første sæt med roligt og pænt spil, hvor der var plads til flotte angreb samtidigt med et overskud til at indlemme to kampdebutanter (Helle og undertegnede) på holdet. Kampen blev skudt sikkert fra start med:
 
1. sæt: 25 - 8

Trods Coach K i pausen advarede om at bevare fokus, blev næste sæt blidt sagt et fjollesæt. Det gik helt galt med både koncentration, position og kommunikation. Derfor lykkedes det damerne fra Farum/Holte at få prikket hul i forsvaret. Coach K måtte kalde time-out, så der til sidst kunne lukkes ned for sættet med:

2. sæt: 25 - 18

Sidste sæt fik Farum/Holte-damerne ikke lov til at lege med på, og der blev således rundet af med manér, hvor nogle lækre angreb og et par dejlige servestimer (som pointresultatet måske kunne lugte lidt af) fik lov til at præge vores sæt.

3. sæt: 25 - 5

Kampens detalje: Et lækkert, dybt og hårdt slag på en back-spike fra Mia der var dybt plantet på jorden - sikkert pga hendes dårlige knæ.

Kampens spiller: (Helle og) undertegnede da vi kom godt med på holdet og fik en god start. Udfaldet på undertegnede skyldtes nok den gode servestime i 3. sæt.

Top!
Top!