KSV Banner : Dame1
  Home
 
Hovedmenu
Home
New player?
DSM 2017
Teams and practice
Vedtægter
Committees
Links for matches
Find us on Facebook
Contact
Login
Brugernavn:

Adgangskode:

Gem password

Glemt dit password?
Hvem er online?
Der er 42 gæster online.
Tja bum bum og en lille bitte hest…. PDF Udskriv E-mail
04. December 2011
Skrevet af Jonas Andreasen

Så var det blevet tid til polka-semifinale mod Holte-Farum, den sikre vej til en tur til Odense og Polakfestival….Sådan mente vi det i hvert fald da vi dukkede op i verdens dejligste volleyhal en tilfældig tirsdag aften. Sådan var planen og nu skulle den bare udføres. Kim havde ikke fået sat håret og allerede der blev der sået tvivl om vores kompetencer på dagen…. Rastaman havde vist heller ikke fået fyret ordentligt op. Så da undertegnede begår dagens første rookiemistake bliver det rigtigt svært (fortæl aldrig træneren om eventuelle tidligere landsholdspillere blandt modstanderne).

Første sæt forløber planmæssigt, kun en gang lykkes det os at score point i egen serv men så bliver det hele to af slagsen! Holte derimod formår at hente lidt flere og trækker langsomt fra os igennem sættet. 16-25 er sgu ikke rigtigt imponerende. Heller ikke med en Kasper inde for at spille forsvar osv. i slutningen af sættet. Egentligt er det ikke så dårligt hvad vi præsterer, men rigtigt farlige bliver vi aldrig.

Andet sæt forløber på meget samme måde. Denne gang formår vi dog at score point i hele to opstillinger, sikke en fest. Holdet fungerer ikke rigtigt som et hold og kommunikationen er ikke altid som den måske bør være. Det resultere i adskillige opstillingsfejl der ikke bliver dømt (det kan anbefales bare at løbe rundt når der serves, så fatter dommeren det heller ikke), bolde der falder ned og manglende snak om hvorvidt bolden er ude eller ej. Al ære til Holte for at gøre det svært for os, men selv med adskillige udskiftninger kommer vi aldrig frem over isen. Blokader havde vi valgt at undlade at bruge, det havde Holte ikke. Generelt var deres boldomgang nok også lige lidt mere kontrolleret end vores flyvende, hoppende, løbende, kravlende og dansende forsøg på at spille bolden. 16-25 igen…

Tredje sæt skulle vise sig at få et andet forløb og langt mere interessant set med KSV øjne. Var det fordi vi ikke ville nøjes med 16 point igen? Var det fordi Georgi appellerede til vores følelser? Var det et pludseligt indfald af glæde og velvilje? Eller var det bare fordi hallen blev fyldt op af damespillere? Ingen ved det rigtigt men pludselig ville de skaldede hævnere lave spas med modstanderne og vi fik hævet niveauet. Færre fejl kan faktisk være en fordel i volley. Flotte slag var følgen på gode modtagninger, gode hævninger og meget bedre bevægelse på vores side af nettet. Eller også havde Holte bare ikke forstået ideen om at blive tidligt færdige så damekampen kunne komme i gang… Vi spiller pænt og lykkes med de ting vi forsøger og trækker det tætte sæt hjem med 25-23.

Så var vi sgu klar til alligevel at tage turen først på landet og sidenhen til Odense. Nu var realiteterne dog bare gået op for Holte. De ville ikke undvære en tur væk fra hjemmene og dagligdagens strabadser, så nu skulle kampen lukkes. De glade (og generelt venligt indstillede) KSv drenge syntes måske også at der snart skulle gang i noget damevolley. Vi valgte i hvert fald at lave fejl på fejl med fejl ovenpå. Kom bolden på noget tidspunkt tilbage til Holte? 8-25, hmmm husker ikke hvornår det sidst er sket.

Røverne tog afsted på togt igen:

Vi lister ud af hallen igen, når vi har fået røvfuld….

Kampens spiller blev undertegnede, på trods af forsøg på at slå både hæver og center ihjel med tunge kropstacklinger og høje albuer. Den eneste grund til at titlen ikke tilfaldt Kasper må være at de gyldne damer først blev uddelt efter afstemningen, det var vist ellers turens ubetingede højdepunkt.

Jonas

Sidst opdateret 04. December 2011
Top!
Top!