KSV Banner : Dame1
  Home
 
Hovedmenu
Home
New player?
DSM 2017
Teams and practice
Vedtægter
Committees
Links for matches
Find us on Facebook
Contact
Login
Brugernavn:

Adgangskode:

Gem password

Glemt dit password?
Hvem er online?
Der er 9 gæster online.

Medlemmer online:
NannaKnudsen
UDEN FOKUS - IKKE NOGET HOKUS POKUS PDF Udskriv E-mail
05. December 2011
Tilføjet af Dorte Stigaard

Lørdag aften kl. 17.30 var der dømt lokalopgør mellem KSV og KV61 i Idrætshuset, som er begge holds hjemmebane. Ingen af de utrolig mange tilskuere var i tvivl om at det var KSV, der havde hjemmebane. I to måneder har flittige KSV´er forberedt sig til denne dag den såkaldte volley liga event dag. Et kæmpe stykke arbejde var gjort for at tiltrække en masse tilskuere til H1- og D1-kampen. Flere af D1s spillere havde trænet i flere uger som cheerleaders og var med stor succes med til at stå for god stemning under herrernes kamp, som blev spillet før vores.

Under den korte tid vi havde til at varme op i fløj to kæmpe orange og sorte fisk rundt i hallen (Jep du læste rigtigt - kæmpe fjernstyrede KSV gasfisk fløj rundt til stor underholdning for alle). Disse fisk SKAL ses og opleves… Med en gns. alder på 32 er opvarmning kæmpe vigtig for holdets performance, så da kampen blev fløjtet i gang var det kun vores cheerleaders, der var varme!

Lyset blev slukket og begge hold forlod hallen. Spotlight blev tændt og Martin Olafsen som på dagen var hyret som speaker kaldte spillerne ind én ad gangen.

….Vi gør meget for at undgå at skrive om selve kampen…

Men kort om kampen: Første sæt starter med mange lange dueller, hvor der på begge sider bliver spillet rigtig godt forsvar. Mette Krogh er flyvende i forsvaret og når nogle umulige bolde, som får de mange tilskuer op af bænken. Martin Olafsens speak og begejstring for volley smittede af, så på trods af manglende opvarmning var der fuld gejst hos KSV. Måske er vi overtændte eller måske manglede vi blot vores jyske headcoach til at få det rolige og stabile spil frem. Vi taber første sæt 22-25.

Andet sæt er ret slemt. KV61 presser os i serven, så vores ellers stabile modtagninger svigter. Og når vi endelig kommer til angreb vinder vi ikke vores bolde. KV61 spiller fantastisk forsvar gennem hele kampen, hvilket giver stor frustration. Vi taber sættet 20-25.

I tredje sæt er vi varme og får at vide, at vi skal variere vores angreb. Men KV61 spiller stadig godt forsvar. Så at vi vinder sættet 26-24 er nok mere held kombineret med at Eva Elkjær fyrer sine gode server af i slutningen af sættet.

I fjerde sæt må vi erkende, at vi har mødt en bedre modstander. Alt fungerer på deres side og de spiller flot volley og er skarpe på alle positioner. Vi taber sættet 15-25 og er uforstående over for, at KV61 ikke ligger i toppen af 1. division. Sættets detalje er da Mathilde Grøn kommer ind og to gange i træk RÅBLOKERER samme KV61 spiller.

Øv at tabe to kampe i træk og dermed miste vores førsteplads som vi i 1½ år har magtet at holde. Modstandernes niveau er højt i år, så når vi ikke spiller op til vores bedste og bare er lidt ufokuserede, så taber vi sæt og kampe. Julepausen er droppet og en intensiv træning er gået i gang for at kæmpe os tilbage på første pladsen. Så watch out….

Det bedste ved kampen er at på trods af at vi taber som hold, så VINDER vi som klub!

Sidst opdateret 05. December 2011
Top!
Top!